Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț: „S-ar termina într-o secundă”

Publicat pe

Se apropie de final divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Pe 9 septembrie divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău va avea un nou termen. Lupta a început în urmă cu doi ani și s-a desfășurat atât în tribunale cât și în media. Acum, foștii soți par să fi îngropat securea războiului, semn că separarea ar putea deveni oficială și în fața legii, sau cel puțin așa îți dorește artista.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se apropie de final divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit săptâmăna trecută la Constanța, iar lucrurile au părut, cel puțin la prima vedere, cât normale, fără certuri și scandaluri în public ca în trecut.

Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț: „S-ar termina într-o secundă'Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț: „S-ar termina într-o secundă'

Ce propunere i-a făcut Claudia Pătrășcau lui Gabi Bădălău, la divorț

Se apropie de final divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Având în vedere liniștea care s-a așezat în ultima perioadă în relația lor, Claudia Pătrășcanu speră ca divorțul de Gabi Bădălău să se pronunțe în viitorul apropiat,

„Este un nou termen, dar termenele tot au fost de doi ani. Dar, ținând cont că a fost o vacanță foarte lungă, mă gândesc că ar trebui să se întâmple ceva.

Eu sper să mai fie maximum două termene și să finalizăm. Nu ține de mine asta, ține și de Gabi, și de avocații lui…

Eu despre mine știu foarte bine, vreau să se termine cât mai repede. Să terminăm, să ne liniștim.

Că nu este ușor și pentru mine. Nici nu știu ce mă așteaptă acolo, cum merg lucrurile mai bine un pic între noi, în instanță mai apare altceva', a declarat Claudia Pătrășcanu despre divorțul de Gabi Bădălău, pentru CANCAN.RO.

Claudia Pătrășcanu despre divorțul de Gabi Bădălău: „Suntem, deja, penibili…'

Se apropie de final divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Totodată, Claudia spune că deja s-a ajuns prea departe cu procesele și au ajuns amândoi să fie…penibili.

„Mi-aș dori să fie foarte bine și chiar îl întrebam pe Gabi cu ce-o să mai vină acum, pe 9. Că noi am început să ne mai liniștim, să fim mai OK… Încercăm toate variantele să vedem dacă este de acord să divorțăm amiabil.

Prea se lungește și suntem, deja, penibili. El zice că nu depinde de el! Ba chiar de el depinde! Dacă el ar veni și ar spune că vrea să încheiem, s-ar termina într-o secundă!

Copiii sunt foarte bine acum, sunt fericiți, liniștiți. Au nevoie, practic, de liniștea noastră. Că lucrurile s-au mai așezat între noi, situația devine mai liniștită și e cazul să terminăm.

Fiecare să meargă pe drumul lui. Să rămânem părinți, că asta e ideea, să nu mai implicăm copiii în tot felul de situații. Nu ei au o problemă, ci noi, părinții. Aștept să vedem ce se întâmplă pe 9', a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru sursa amintită mai sus.

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău:„O să le dea explicații copiilor’

Citește și: În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu:'Dacă îl interesează…'

Citește și: Ce mare dorință avea Ion Caramitru, în ultimii ani

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

Propunerea Claudiei Pătrășcanu pentru Gabi Bădălău

Atunci când s-au văzut ultima dată, Claudia i-a făcut propunerea lui Gabi. Propunere pe care, spune ea, a îmbrățișat-o cu bucurie și pe care o va onora.

'Încep școala, copiii vor să ne vadă împreună, mă gândesc. Ar fi foarte fericiți și chiar i-am lansat această propunere lui Gabi, dacă vrea să vină la început de an școlar, să fim împreună pentru copii…

Trebuia demult… Asta am încercat să discutăm cât nu erau ei atenți, cumva să finalizăm acest proces, pentru că e păcat pentru copii.

Mă gândesc că ar fi o bucurie imensă pentru copii să-l vadă și pe el la școală, la deschidere. Gabriel trece în clasa întâi, Nicholas merge, în continuare, la grădiniță.

E posibil ca eu să-l duc pe unul la școală, iar el pe celălalt la grădiniță. Pentru că au deschiderea la aceeași oră. Și atunci ar trebui să ne împărțim.

Ar foarte drăguț să fim amândoi. Eu așa gândesc. Gabi mi-a spus că va veni. Că sută la sută se va întâmpla acest lucru', a spus Claudia Pătrășcanu.

Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu

Chiar dacă trece printr-un divorț cu scandal, Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă foarte bună în ceea ce privește cariera ei muzicală.

După separarea de omul de afaceri, cântăreața locuiește aproape de mare. Mai exact, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Agigea, orașul ei natal, împreună cu cei doi fii ai ei.

Având în vedere că stă foarte mult la mare, Claudia Pătrășcanu spune că se simte mereu ca într-o vacanță, chiar dacă mai simte nevoia să petreacă câteva zile la munte cu cei doi copii.

Eu sunt foarte bine, muncesc mult și asta îmi aduce o satisfacție pe partea profesională. Simt nevoie de câteva zile de vacanță, măcar câteva zile la munte cu copiii. Însă, acum am un contract pe litoral și o să se mai prelungească pentru o perioadă de timp. Eu vreau să îți zic că mă simt ca într-o vacanță mereu dacă stau la mare‘, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter