Shurubel de la Vorbește Lumea are COVID-19. Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu, la emisiune

Publicat pe

Shurubel are COVID-19. Pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, el este al doilea membru al echipei Vorbește Lumea, care se infectează cu COVID-19. Prima a fost Adela Popescu a cărei stare de sănătate este una bună, așa cum a declarat, luni, într-o intervenției în direct la ProTV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Shurubel are COVID-19. Fostul om de radio a lipsit din ediția de luni, 13 septembrie, iar colegul lui de platou, Bogdan Ciudoiu, a dat de înțeles că Shurubel are avea COVID-19.

Shurubel de la Vorbește Lumea are COVID-19. Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu, la emisiuneShurubel de la Vorbește Lumea are COVID-19. Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu, la emisiune

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi', a glumit Bogdan Ciudoiu, în show-ul „Vorbește lumea'.

Shurubel de la Vorbește Lumea are COVID-19

Shurubel are COVID-19. Îmbolnăvirea lui Shurubel a făcut ca o altă vedetă să apară în platoul emisiunii de la Pro TV. Este vorba de Cosmina Păsărin, care nu a fost trecută cu vederea de Adela Popescu, care a intrat în direct.

„Primul lucru pe care i l-am spus lui Radu atunci când am deschis televizorul a fost: «Wow, ce bine arată Cosmina!»', a declarat artista.

Citește și: Cine este Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea

Citește și: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Citetște și: Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere

Citește și: Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței

Adela Popescu, despre starea ei de sănătate

Shurubel are COVID-19. Adela Popescu a povestit că primele două zile au fost cu adevărat grele, însă starea sa de sănătate se îmbunătățește. âVedetei i-a lipsit pofta de mâncare și a simțit o stare de anxietate în ultimele zile.

Vedeta a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu COVID-19. Aceasta a hotărât să își facă testul după ce s-a simțit slăbită timp de câteva zile.

În urma rezultatului pozitiv, prezentatoarea „Vorbește lumea’ a intrat în carantină, așteptând să treacă 14 zile pentru a se întoarce la ProTV.

„Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică:

«Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.’, a povestit Adela Popescu la „Vorbește Lumea’.

Adelei Popescu i-a dispărut pofta de mâncare

Adela Popescu a declarat că odată cu infectarea, i-a dispărut și pofta de mâncare. Prezentatoarea „Vorbește lumea’ s-a alimentat destul de puțin în ultimele zile, însă a încercat să compenseze prin hidratare.

Ieri, după 3 zile de la rezultatul pozitiv al testului, actrița a avut prima sa masă mai consistentă:

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult.

Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.‘, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter