Cine este Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A mai fost căsătorit și a făcut nunta în Cipru

Publicat pe

Cine este Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație, așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță cu fosta soție. Nunta lui Yosif Eudor Mohaci a fost una de lux și a avut loc în Cipru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam. În această vară, Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu cu divorțul, care era oarecum așteptat, ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre, în timp ce ea este încă măritată.

Cine este Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A mai fost căsătorit și a făcut nunta în CipruCine este Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A mai fost căsătorit și a făcut nunta în Cipru

Cert este că relația dintre Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, merge din ce în ce mai bine. Cei doi au petrecut numeroase vacanțe împreună și au pasiuni comune. Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este din Arad, dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Citește și: Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei.Oficial, nu au divorțat încă!

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:„Am ajuns la concluzia că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere:„Nu stau să explic de ce nu am născut natural'

Cine este Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam

Cine este Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam. Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, a fost căsătorit, iar nunta a avut loc în anul 2018. Acesta are și o fetiță, în vârstă de 5 ani, cu fosta soție. Nunta dintre Yosif Eudor Mohaci și Ioana a fost una de lux și a avut loc în Cipru, la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor de vis, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus, potrivit click.ro.

Rochia de mireasă a fostei soții a lui Yosif a fost superbă. Aceasta a îmbrăcat o rochie elegantă, decoltată şi cu trenă, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o spre altar. Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, nu s-a lăsat nici el mai prejos și a îmbrăcat un constum de mire bej-alb. Pe cap, în loc de pirostrii, cei doi au purtat coroane din spice de grâu. Fotografiile de nuntă au fost realizate de fotograful Crişan Bogdan.

Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat recent, dar au o relație civilizată de dragul fetiței lor.

Anda Adam și-a oficializat relația cu Yosif Eudor Mohaci

Iubitul Andei Adam. Yosif și Anda nu-și mai ascund povestea de dragoste după ce soțul ei, Sorin Nicolescu, a confirmat separarea lor. După ce prima imagine cu cei doi îndrăgostiți a făcut valuri în presă, Anda Adam nu se mai sfiește să arate cât de mult se iubește cu cel care i-a furat inima de curând. Chiar și afaceristul a publicat o serie de fotografii cu el și celebra artistă, în timp ce se aflau împreună la mare în vacanță. Anda Adam și noul său iubit au apărut în diverse ipostaze pe Instagram: îmbrățișați, în timp ce se sărută sau în alte momente private.

În dreptul uneia dintre fotografii, Anda i-a declarat în scris iubirea noului bărbat din viața ei:

Mă simt binecuvântată! Te iubesc!, i-a spus artista. Iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte! (nr. versurile piesei All my Love a lui John Legend, este comentariul lăsat de bărbat.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter