Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu: "Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui"

Publicat pe

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de patru ani și au doi copii superbi, însă relația lor a cunoscut și perioade mai dificile. Iată ce mărturisiri face iubita artistului despre debutul relației lor, dar și despre relația lor actuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de patru ani și între timp au devenit părinți de două ori. Chiar dacă relația lor nu a fost mereu lapte și miere, artistul și iubita lui au reușit să depășească toate problemele, cu toate că a fost și o perioadă în care au stat despărțiți. Anda Călin, de obicei reținută atunci când vine vorba despre confidențe, a povestit cum s-a cunoscut cu Liviu Vârciu și cum a debutat relația lor.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu: "Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui"Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu: "Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui"

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu

Acum, după patru ani de relație și doi copii, Andra Călin mărturisește că este obositor să fie femeia puternică din spatele lui Liviu Vârciu, dar frumos. Ea își descrie partenerul ca fiind „agitat, un suflet foarte bun, obosit, dar înţelegător”. Cât despremomentul în care s-au cunoscut, partenera de viață a artistului are o poveste extrem de amuzantă.

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?'. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el'. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a declarat Anda Călin pentru Click.ro.

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări: „Am ajuns la concluzia că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită dintr-un motiv şocant: „Atât de prost am fost!'

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartament: „Cade tot tavanul'

Citește și: Radu Țibulcă, din serialul Moldovenii, și-a dat demisia de la Kanal D: Care este motivul

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali

De ce nu s-au căsătorit până acum

Relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu a început în urmă cu mai bine de patru ani și a fost intens încercată, în mare parte din cauza geloziei exagerate a artistului. Au rămas împreună și chiar dacă lumea se aștepta la o nuntă, după ce au devenit părinții unei fetițe, cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație și la două luni de la petrecerea de botez a Anastasiei. Atunci, Vârciu a fost surprins sărutându-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă ‘bebelușă’ la Cronica Cârcotașilor.

După un an în care Liviu spune că a testat fidelitatea Andei, cei doi s-au împăcat. Ei au fost tot timpul prieteni, și în timpul în care au fost separați și au încercat să fie părinții ideali pentru fetița lor. Apoi a venit și băiețelul pe lume și, nu în ultimul rând, Anda i-a dat lui Liviu cea mai mare dovadă de dragoste – și-a vândut garsoniera pentru a-i finanța filmul.

Evident, nu puțini au fost cei care s-au întrebat de ce nu se căsătoresc, cu atât mai mult cu cât au devenit părinți pentru a doua oară.

„O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât”, a mai spus Anda Călin pentru Click!

Ce fel de soț este Liviu Vârciu

Chiar dacă pare greu de crezut pentru cei care l-au urmărit pe artist în show-ul lui Nea Mărin, unde se fofila de la treabă cu fiecare ocazie, Anda Călin a povestit că Liviu Vârciu este extrem de implicat în treburile domestice.

„El stă foarte mult acasă şi atunci când stă acasă are multe lucruri de făcut. Meştereşte prin curte, dacă nu are ceva de făcut strică ceva să repare. Mai pune un copac, o dală, mai schimbă ceva, tot timpul este ceva de făcut la noi acasă.

Sper din suflet ca anul ăsta să terminăm cu toate „construcţiile' de pe lângă casă şi să ne liniştim. Să avem mult timp pentru noi, dar nici prea mult timp nu e bine, că după, dacă stai mult timp cu o persoană, îi vezi toate defectele şi dacă nu le are le găseşti”, mai spunea Anda Călin pentrusursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter