Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel! Ce omagiu i-au adus

Publicat pe

Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol au fost sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel! Maneliștii l-au condus pe ultimul drum pe bunul lor prieten și coleg de breaslă, Petrică Cercel. Aceștia au fost îngenunchiați de durere, iar pozele vorbesc de la sine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zeci de persoane au dorit să fie alături de Petrică Cercel pe ultimul său drum, printre care și nume mari de maneliști precum Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur, Marinică Nămol și Cocoș de la Călărași. Aceștia au respectat dorințele familiei și au purtat alb la înmormântarea bunului lor prieten. Maneliștii nu și-au găsit cuvintele după tragedia și pierderea pe care au suferit-o, iar de durere i-a devastat cu adevărat.

Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel! Ce omagiu i-au adusDan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel! Ce omagiu i-au adus

Aceștia au încercat să se abțină din plâns, însă durerea a fost una prea mare. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca prietenul lor să piardă lupta cu virusul care a făcut ravagii în toată lumea în ultimii doi ani.

Citește și: Petrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea.Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum

Citește și: Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Citește și: Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după COVID-19.Anunțul a fost făcut în direct

Citește și: Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate:„Nu mai pot să merg singur'

Dan Bursuc, Sorinel Copilul de Aur și Marinică Nămol, sfâșiați de pierderea lui Petrică Cercel!

Maneliștii i-au adus un ultim omagiu regretatului Petrică Cercel, alături de care au trăit momente frumoase de-a lungul timpului. Aceștia, îmbrăcați în alb, au fost devastați de pierderea suferită, lucru ce se poate observa și în pozele efectuate de paparazzi SpyNews, pe care le puteți vedea aici.

Familia lui Petrică Cercel nu a permis intrarea în cimitirul Ghencea decât a rudelor. Din acest motiv, maneliștii au plecat cu jumătate de oră înainte ca acesta să fie înmormântat.

Florin Salam nu a fost prezent la înmormântare

Din păcate, Florin Salam nu a fost prezent la înmormântarea bunul său prieten deoarece cântărețul se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Potrivit familiei, acesta se va pune în curând pe picioare, însă are nevoie de o perioadă de pauză.

Copilul de Aur, Marius Babanu, Costel Biju, Luis Gabriel și Dan Bursuc au fost alături de familia lui Cercel, conducându-l pe ultimul drum pe bunul lor prieten și coleg.

Nimeni nu s-a așteptat la moartea acestuia

Familia, prietenii și rudele manelistului s-au rugat în permanență pentru viața lui Petrică Cercel, însă totul a fost în zadar. Aceștia au sperat până în ultima clipă că artistul își va reveni, deși acesta era deja internat la secția de terapie intensivă. Mai mult decât atât, colegii săi de breaslă au postat mesaje pe paginile lor personale, îndrumându-și comunitățile să se roage pentru salvarea prietenului lor.

Din păcate, joia trecută Petrică Cercel a pierdut lupta cu virusul COVID-19, care a răpuns extrem de multe persoane în ultimii doi ani!

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter