Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Publicat pe

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce avere a avut Petrică Cercel. Manelistul, care a încetat din viață pe 16 septembrie, avea COVID-19 și se afla intubat la un spital din Capitală. În urma lui au rămas o soție și trei fii, care îi vor moșteni averea.

Ce avere a avut Petrică Cercel. Lumea maneliștilor este în doliu după ce cunoscutul artist Petrică Cercel s-a stins din viață, pe patul de spital, în urma infectării cu coronavirus. Era internat de ceva vreme, iar în ultima perioadă starea lui de sănătate se deteriorase. Artistul, cu o carieră prodigioasă, are trei fii, dintre care doi i-au călcat pe urme.

Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitoriiCe avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Ce avere a avut Petrică Cercel

Petrică Cercel s-a bucurat de un succes fulminant pe parcursul carierei, artistul având bucuria ca doi dintre fiii săi să îi calce pe urme. Petrică Cercel a avut un mariaj longeviv, de peste 35 de ani, cu Ana, femeia care i-a dăruit trei fii, Florin, Ionuț și Ami.

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței: „În primii doi ani…”/ EXCLUSIV

Citește și: Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei!Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Citește și: Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep:„I-am cunoscut’

Citește și: Florin Salam are probleme mari de sănătate: „Nu este bine deloc!'

Deși a câștigat cu siguranță o mulțime de bani de la evenimentele pe unde a performat de-a lungul carierei, nu se știe exact ce avere a adunat artistul de-a lungul anilor. Dar, după cum a declarat chiar el, cea mai de preț avere a sa a fost familia, căreia i s-a dedicat în totalitate.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami', mărturisea Petrică Cercel.

Cine îi moștenește averea artistului

Ce avere a avut Petrică Cercel. Averea adunată de Petrică Cercel de-a lungul carierei va fi moștenită, mai mult ca sigur, de cei patru moștenitri ai săi – soția, Ana, și cei trei fii – Florin, Ionuț și Ami, notează wowbiz.ro. Artistul, un familist convins, s-a asigurat încă din timpul vieții că familia lui nu va cunoaște grijile.

„Fiecare copil are casa lui, cu familia lui. Eu aici locuiesc doar cu soția, dar ei vin în fiecare zi. Fără ei nu aș putea sta. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine”, declara Petrică Cercel.

De altfel, artistul și-a pus nu o dată trăirile pe muzică, exprimându-șidragostea pentru copii, adevărata sa avere.

„Adevărata mea avere și mângâiere
Sunt doar copiii mei
Ei sunt diamantele mele, florile mele
Sunt ochii mei”.

Petrică Cercel a apucat, din fericire, să-și vadă și copiii reușind în carieră, fiul său, Ionuț, fiind în plină ascensiune profesională. Ionuț a crescut între instrumente și cei mai cunoscuți interpreți de gen din România, de aceea se bucură de admirația lui Florin Salam, Adrian Minune, Ștefan de la Barbulesti, Dorel de la Popești, Viorel de la Constanța și mulți alții.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter