Amuleta care i-a purtat noroc Lidiei Buble în Asia Express 4: "E model unicat"

Publicat pe

În aventura Asia Express 4, Lidia Buble a avut tot timpul în rucsac o amuletă cel puțin neobișnuită. Cântăreața spune că face parte dintr-o colecție vastă, că este model unicat și i-a purtat tot timpul noroc în cele mai grele momente de pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu a avut loc în rucsac pentru toate fardurile și accesoriile pe care și le-ar fi dorit, Lidia Buble a fost nedespărțită de… o păpușă Barbie. Nu este un cadou de la una dintre nepoțelele sale, ci o jucărie din colecția sa proprie, iar Lidia spune că este foarte încântată de pasiunea ei.

Amuleta care i-a purtat noroc Lidiei Buble în Asia Express 4: "E model unicat"Amuleta care i-a purtat noroc Lidiei Buble în Asia Express 4: "E model unicat"

Ce amuletă i-a purtat noroc Lidiei Buble în Asia Express

Păpușa Bucuria, așa cum o numește cântăreața, face parte din colecția impresionantă de păpuși Barbie pe care Lidia Buble o are în locuința sa.

'Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr', a dzvăluit Lidia Buble.

Lidia Buble, la Asia Express alături de sora sa

Păpușa Bucuria este unul dintre lucrurile indispensabile din rucsacul Lidiei Buble pe tot parcusul experienței sale de pe Drumul Împăraților, mai ales că Lidia a mărturisit că a dormit cu păpușa în fiecare noapte.

'Experiența celui mai dur reality-show a început cu provocări încă din momentul în care vedetele și-au pregătit bagajele pentru cursa vieții lor, dat fiind că toți au încercat să anticipeze lucrurile de care nu s-ar putea lipsi pe Drumul Împăraților.

Lidia Buble, ce concurează în sezonul 4 Asia Express alături de sora sa, Estera Buble, a inclus pe lângă haine și accesorii și un obiect drag, de care nu a putut nicidecum să se despartă: o păpușă Barbie', informează Antena Group.

Citește și: Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita', împreună cu RACLA.

Citește și: Ce spune Ella despre împăcarea cu Jador:

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…’

Când începe Asia Express 4 și cine sunt concurenții

Cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume sonore în zona digital.

'Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30', mai informează Antena Group.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter