Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Agresivitatea te deranjează și trebuie să...”

Publicat pe

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu datează parcă de o veșnicie. Amândouă au o carieră de succes și șunt îndrăgite de publicul larg. De asemenea, au fost căsătorite cu același bărbat: Ștefan Bănică. Recent, Andreea Marin a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' și a vorbit despre motivul rivalității dintre ea și Mihaela Rădulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a fost invitată în emisunea lui Denise Rifai de la Kanal D și a vorbit și despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu. Întrebată de la ce a pornit războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu, Andreea Marin a ținut să dezmintă speculațiile potrivit cărora motivul rivalității ar fi reprezentat de faptul că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat, Ștefan Bănică.

Andreea Marin este de părere că a deranjat prin succesul pe care l-a avut de-a lungul timpului, prin faptul că a devenit prea vizibilă pentru publicul larg.

Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Agresivitatea te deranjează și trebuie să...'Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Agresivitatea te deranjează și trebuie să...'

În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes', a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:'Niciun om întreg la minte…'

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Andreea Raicu își dorește să rămână însărcinată:„Sper că am cât de curând…'

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…'/ EXCLUSIV

Andreea Marin, despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu

În continuare, Andreea Marin a declarat că este de părere că a deranjat în momentul în care a devenit prea vizibilă pentru publicul larg.

Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun-simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare„, a mai spus Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, Andreea Marin a comentat și stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, înregistrări din care reiese rivalitatea dintre cele două. Mai exact, în respectivele înregistrări, Mihaela Rădulescu și fostul soț vorbesc despre Andreea Marin. La acea vreme, cele două vedete moderau emisiuni la Realitatea TV.

Andreea Marin: „Pentru mine este de neînțeles'

SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…„, se arată în stenogramele apărute în presă.

Andreea Marin a comentat această declarație în emisiunea de la Kanal D.

Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a răspuns Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Andreea Marin, despre criticile Mihaelei Rădulescu pe fondul adopției

La un moment dat, Mihaela Rădulescu a acuzat-o pe Andreea Marin că a adoptat copii pentru imaginea ei. „Adopția la distanță este doar un truc de imagine. Oricine poate trimite 10 dolari pe lună pentru a susține o familie din Africa„, a spus Mihaela Rădulescu, la on moment dat,  potrivit presei.

Andreea Marin a vorbit și despre acest subiect și a spus că ea a făcut mereu ce a simțit, iar „vorbele de pe margine sunt irelevante'.

Răspunsul este simplu, nu. Și am încheiat subiectul. Vorbim deja prea mult despre ceva ce pe mine mă lasă rece. Am făcut întotdeauna ce am simțit, am făcut bine ceea ce am făcut, viețile unor oameni s-au schimbat în bine și pentru că eu am pus umărul. Restul… vorbele de pe margine sunt atât de irelevante de nici nu merită menționate„, a mai declarat Andreea Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter