Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva: ”Niciun om întreg la minte...”

Publicat pe

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a dat cărțile pe față și a reacționat imediat atunci când a fost întrebată despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva. Vedeta a dat răspunsul pe care toată lumea îl aștepta de ceva vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat de comun acord, iar la scurt timp artistul și-a refăcut viața alături de Lavinia Pârva. Mulți au văzut o asemănare fizică între Andreea Marin și Lavinia Pârva. Vedeta a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a răspuns celor mai incomode întrebări.

Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva: 'Niciun om întreg la minte...'Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva: 'Niciun om întreg la minte...'

La un moment dat, fanii au făcut multe comentarii și au spus că actuala soție a lui Ștefan Bănică încearcă să copieze stilul vestimentar, coafura, ba chiar și zâmbetul Zânei. 'Este Lavinia Pîrva copia dumneavoastră fidelă?', a fost întrebare pe care Denise Rifai i-a pus-o vedetei.

'Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie', a fost răspunsul Andreei Marin.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin. Trei rețete dietetice, dar delicioase

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată: „E mai exigent și mai panicat”

Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică și relația lui cu Lavinia Pârva

Andreea Marin nu regretă divorțul de Ștefan Bănică și nici nu-i poartă pică actualei sale soții, Lavinia Pârva. Vedeta este împăcată cu despărțirea și consideră că fiecare este acum cu cine trebuia să fie. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2006-2013, iar împreună au o fetiță pe nume Violeta.

'Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa. Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat', a mărturisit Andreea Marin.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter