Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei! Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Publicat pe

Asemănarea dintre Eva și Cătălin Măruță este tot mai izbitoare pe zi ce trece. De asta au avut ocazia să-și dea seama fanii omului de televiziune în momentul în care acesta a postat o fotografie cu el de pe vremea copilăriei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dacă nu-i cunoști, oricum nu ai niciun dubiu cu privire la relația de rudenie dintre Eva și Cătălin Măruță, iar asta deoarece fiica omului de televiziune seamănă leit cu tatăl ei. Căsătoriți de 13 ani, Andra și Cătălin Măruță au doi copii superbi, Eva (6) și David (10), care au împrumutat nu doar din aspectul fizic al părinților, ci și din talentul lor, dat fiind că amândoi sunt deja vedete în mediul online. Recent, fanii au au fost surprinși de asemănarea dintre fiică și tată, după ce Cătălin Măruță a postat o fotografie cu el în copilărie.

Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei! Cum arăta prezentatorul TV în copilărieEva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei! Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Asemănare incredibilă între Eva și Cătălin Măruță

Ieri a fost prima zi de școală, un moment cu o încărcătură emționantă dublă, dat fiind că, după o pauză extrem de lungă de cursuri online, copiii au pășit din nou pragul școlilor. Cu această ocazie, internetul a abudt de fotografii cu vedete și oameni simpli în prima zi de școală.

Nici Cătălin Măruță nu a făcut excepție, omul de televiziune postând o fotografie cu el din vremea primilor ani de școală. Asemănarea dintre Cătălin și Eva Măruță este izbitoare, iar fanii nu au întârziat să comenteze. Forma feței, gura, forma ochilor, expresia inocentă și ușor mirată – tot a luat Eva de la tatăl ei.

„Eva în varianta masculină!”, „Mini Eva… copie”, „Am crezut că ai tuns-o pe Eva”, Eva este copia ta fidelă, îți seamănă leit!, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale internauților.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă: „Soțului meu nu i-a plăcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea: „Îți cam dispare cheful de…'

Ulterior, Cătălin a filmat-o pe Eva și a distribuit reacția ei savuroasă pe Instagram.

„Cătălin: Eva, care este adevărul?

Eva: Eu nu sunt Cătălin!

Cătălin -Tu semeni cu mine?

Eva: Nu, și nu m-am tuns.

Cătălin: Deci nu ești tu Cătălin și nu te-ai tuns, pentru că au scris unii oameni în mesaje că, de fapt, în poză ești tu tunsă.

Eva: Nu, e tati când era mic.

Cătălin: Și semeni cu mine?

Eva: Hmm… se pare că tatăl meu seamănă cu mine.

Cătălin: Ce chestie, se pare că tu semeni cu mine. Ce zici de treaba asta?

Eva: Hmmm… sunt cam mirată. Impresionant!”,  a conchis Eva.

„Mi se pare că eram sobru în uniformă”

Luat de valul amintirilor, Cătălin Măruță a rememorat momentele copilăriei sale, diferite, evident, de ale Evei și ale lui David, care au început ieri școala. În dreptul fotografiei care-l înfățișează în uniformă școlară, omulde televiziune a scris câteva cuvinte emoționante.

„Cred că a trecut mult timp de la prima zi de școală, pentru că îmi aduc aminte doar emoțiile și sentimentul că sunt un copil mare, că intru într-o nouă etapă. Când mă uit la fotografiile de atunci mă amuz! Mi se pare că eram sobru în uniformă și îmi luam rolul în serios! Copiii au o capacitate uimitoare de a se bucura că sunt cu alți copii, că descoperă lucruri noi, deci nu îmi aduc aminte decât lucrurile bune, că la școală mă distram!”, a scris Cătălin Măruță pe rețeaua sa de socializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter