Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express

Publicat pe

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au format una dintre cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor la Asia Express, sezonul 4. După ce au participat la show-ul de la Antena 1, Patrizia și fiul ei și-au deschis o nouă afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, s-au confruntat cu situații nemaîntâlnite la Asia Express, sezonul 4. Fanii emisiunii de la Antena 1 nu mai au foarte mult de așteptat pentru a vedea căror provocări le-au făcut față vedetele care au plecat pe Drumul Împăaților. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express va avea premiera pe 18 septembrie.

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia ExpressCe afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, așteaptă și ei cu nerăbdare să înceapă noul sezon și să retrăiască experiența din fața televizoarelor. Pe de altă parte, după ce s-au întors de la Asia Express, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, și-au deschis o afacere.

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima apariție după întoarcerea de la Asia Express.Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Party

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu și-au testat căsnicia la Asia Express 4:”Adrenalina face toți banii”

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:„Am renunțat la idee când părinții mei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită:„Am fost violată de patru ori'

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei după Asia Express

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express. După ce s-au întors de la Asia Express, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au investit într-o nouă afacere. Patrizia a spus că a muncit foarte mult în ultima vreme, iar fiul ei este un real ajutor pentru ea.

Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. A durat 3 săptămâni, am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro. Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme. Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare”, a mărturisit Patrizia Paglieri, pentru click.ro.

Cine participă la Asia Express, sezon 4

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express. Cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un nou sezon Asia Express!

Provocarea a fost acceptată de către 9 perechi: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților începe în Turcia, cursa continuând apoi în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter