Eliza și Cosmin Natanticu și-au testat căsnicia la Asia Express 4: "Adrenalina face toți banii"

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu nu au trăit o experiență ușoară la Asia Express 4, dar spun că nu regretă nici o secundă decizia de a-și testa limitele pe Drumul Împăraților. Eliza și Cosmin Natanticu spun că Asia Express i-a ajutat să se cunoască și mai bine, să depășească împreună o sumedenie de bariere și chiar dacă relația lor a fost testată serios în această aventură, „adrenalina merită toți banii”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Eliza și Cosmin Natanticu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea pe care și-o oferă reciproc, sunt admirați pentru că se susțin mereu, în orice situație. Bucurându-se de aceste două calități, cei doi au hotărât să participe împreună la aventura vieții lor, la Asia Express 4.

Eliza și Cosmin Natanticu și-au testat căsnicia la Asia Express 4: "Adrenalina face toți banii"Eliza și Cosmin Natanticu și-au testat căsnicia la Asia Express 4: "Adrenalina face toți banii"

„La început ne-a fost mai greu când am întrat în competiție, însă ne-a ajutat mult. Adrenalina este cea care face toți banii în aceasta competiție. Ne-a ajutat aceasta emisiune, cred ca ne-a mai apropiat. Ne-a plăcut foarte mult, am acceptat în fiecare zi. Ne-am învins limitele”, a mărtuisit Eliza, soția lui Cosmin Natantiuc, potrivit Spynews.ro.

Mai mult decât atât, Cosmin Natantiuc și Eliza sunt pregătiți și să devină părinți pentru prima dată, în urma acestei competiții unde și-au dat seama de cât de mare este iubirea dintre ei.

Dpă ce s-a întors din Asia Express, Eliza Natanticu a spus tuturor că este pregătită să devină mămică pentru prima dată și de asemenea, a mărturisit că ea și Cosmin lucrează de mai mult timp la acest aspect.

Totodată, a explicat că nu este singurul obiectiv al lor în momentul de față, căci în prezent cei doi pregătesc mai multe proiecte pe care vor să le lanseze curând, astfel că fiecare lucrează la câte ceva pe domeniul lor, însă vor să pregătească și un proiect împreună.

„Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din ne-am reapucat din nou de proiecte. Ne dorim acum să facem un show online care să se numească.

Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo. Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa.

Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză. După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional', a declarat Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, pentru Playtech.ro.

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Ce planuri au Cosmin Natanticu și Eliza, după Asia Express:„Noi ne dorim un copil’

Citește și: Loredana Groza, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Caramitru: „Bună seara, iubite! Te aștept ca din cer…’

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 a povestit nu demult cum și-a cunoscut marea dragoste. Acesta a mărturisit că a aflat de Eliza Natanticu, după ce o prietenă de-a lor a jucat rolul de „Cupidon’ și le-a făcut cunoștință. Abia după două săptămâni au început să ia atitudine, ea fiind cea care l-a contactat pe Facebook.

După ce au schimbat câteva mesaje pe rețelele sociale, Eliza și Cosmin Natanticu nu au mai stat pe gânduri și și-au dat întâlnire, față-n față. Cei doi au servit masa împreună, prilej cu care s-au descoperit unul pe celălalt. Aceștia au aflat astfel că au foarte multe lucruri în comun, iar de atunci sunt inseparabili. Ca într-o adevărată familie, iau deciziile împreună și se consultă în orice privință.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă.

Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, declara Cosmin Natanticu.

Momentul cererii în căsătorie le va rămâne mereu în mintea celor doi. Episodul a avut loc pe o plajă, în Grecia. Deși cadrul era unul romantic, Eliza Natanticu susține că partenerul nu a acționat tocmai în momentul potrivit, pentru că ea era atunci nervoasă.

Din acest motiv, Eliza Natanticu l-a refuzat pe soțul ei, în primă fază, când a cerut-o în căsătorie, dar după a acceptat inelul de logodnă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter