Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită: „Am fost violată de patru ori”

Publicat pe

Olga Verbițchi a fost violată. Câștigătoarea sezonulul 6 de la X Factor, a dezvăluit mai multe detalii viața sa personală neștuite de nimeni. Artista vorbește despre motivul din cauza căruia a ratat participarea la prima ediție de la Bravo, ai stil! Celebrities, fapt care i-a adus descalificarea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Olga Verbițchi a fost violată. Ea s-a numărat printre participantele din noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities', dar a luat parte la numai trei ediții.

Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită: „Am fost violată de patru ori'Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, a trecut printr-o dramă cumplită: „Am fost violată de patru ori'

Apoi, producătorii emisiunii i-au „tăiat' contractul fără nicio explicație din cauza unor probleme de natura personală.

Olga Verbițchi a fost violată: „Nu am putut ajunge la filmari

Olga Verbițchi a fost violată. În vârstă de doar 20 de ani, Olga Verbițchi ar fi fost implicată într-o relație abuzivă. Cu doar o noapte înainte de gală, se pare că tânărul ar fi bătut-o.

„Din cauza relației toxice în care eram la momentul respectiv, s-au întâmplat niște lucruri care m-au epuizat emoțional și am avut un șoc emoțional.

Efectiv nu am putut să mă trezesc ca să merg la filmări. Am întârziat mult, sincer, am întârziat cinci ore. Am venit fix la timp ca să intru în platou și nu m-au mai lăsat.

Mi-au spus că sunt descalificată, mi-au întins trei foi ca să le semnez, pentru cele trei zile în care am apărut în emisiune. Eu le-am mulțumit pentru experiență și am plecat', a spus Olga Verbițchi, pentru Cancan.ro.

Citește și: Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!'. Primele declarații

Citește și: Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil!

Citește și: Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep

Artista ar da timpul înapoi dacă ar putea

Olga Verbițchi a fost violată. Totodată, Olga spune că fostul ei iubit e dependent de stupefiante și recunoaște că acum nu ar mai accepta să fie într-o relație cu el.

A început să meargă la psiholog și urmează un tratament pentru depresie și anxietate severă, două afecțiuni pe care le-ar fi dobândit în urma unor experiențe traumatizante trăite în copilărie.

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi, l-aș da în ziua în care eu și fostul meu prieten ne-am cunoscut și nu aș mai începe relația cu această persoană.

Din prima zi eu am avut semnale de alarmă, mai ales când am văzut ce vicii are. Știam că o să fie complicat și că o să se ajungă într-un moment în care el ar putea să îmi strice mie ceva în viață.

Am decis să țin cont de inimă, nu de rațiune și am făcut cea mai proastă greșeală din viața mea. Dar nu regret că am fost în relația asta, pentru că m-a învățat multe chestii și am văzut și partea cealaltă a vieții.

Am 20 de ani, e vârsta la care începi să ai experiențe în relații. M-a afectat foarte mult și încă mă afectează și încă mă doare…', a povestit Olga.

Ce i s-a întâmplat în copilărie

La final, Olga a dezvăluit că în copilărie a fost violată de patru ori.

„Eu l-am cunoscut pe el când eram foarte jos, iar el mi-a dat impresia aia de… siguranță. Eu am mers pe miza asta, fără să mă gândesc la consecințe sau la cum este, de fapt, realitatea.

Mă simțeam singură și mie îmi e frică de singurătate. Am depresie și anxietate severă, dar nu doar din cauza lui. Le am de mult timp, am multe traume. De mic copil, sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre mine.

Eu am trecut prin foarte multe, mai ales în ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am îngropat oameni… Bunicul meu, în primul rând, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilărie.

Am fost violată de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut și au fost foarte grele. Dacă nu era fostul meu prieten, eu nu aș fi aflat diagnosticul pe care îl am și nici nu aș fi început să mă tratez', a mai precizat Olga Verbițchi, în legătura cu drama trăită.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter