Fiica lui Florin Dumitrescu, dusă de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Ava

Publicat pe

Chef Florin Dumitrescu și soția lui Cristina formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună două fetițe superbe, care le înseninează fiecare zi. Recent, Florin Dumitrescu și soția lui au trecut prin clipe grele pentru că fiica lor, Ava, s-a accidentat și a fost dusă de urgență la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu și Cristina au două fetițe minunate, Ava și Mia, cu care se mândresc pe rețelele sociale. Soția juratului de la Chefi la cuțite este foarte activă pe Instagra, însă aceasta a lipsit pentru o scurtă perioadă de timp din mediul online. Urmăritorii ei au fost îngrijorați de absența Cristinei de pe Instagram, așa că au întrebat-o ce se întâmplă.

Fiica lui Florin Dumitrescu, dusă de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu AvaFiica lui Florin Dumitrescu, dusă de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Ava

Soția lui Florin Dumitrescu a vrut ă lămurească situația și le-a explicat urmăritorilor ei de ce a lipsit de pe rețelele sociale. Fiica ei, Ava, a suferit un accindent și a trebuit să o ducă urgent la camera de gardă, unde fetița a primit îngrijiri medicale.

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:„Am renunțat la idee când părinții mei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei!Ce a decis instanța

Citește și: Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București.Ce salariu are

Citește și: Ce nume va avea Simona Halep după nunta cu Toni Iuruc

De ce fiica lui Florin Dumitrescu a fost dusă la spital

Ava, fiica lui Florin Dumitrescu, a suferit un accident și a fost dusă de urgență la spital. Fetița se juca în curte, s-a dezechilibrat și a căzut chiar pe mâna stângă. Cristina Dumitrescu a dus-o imediat pe fiica ei la cea mai apropiată unitatea medicală.

Acum, ava se simte bine, însă va trebui să strea o vreme cu mâna în ghips.

Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni', a scris Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu fiica ei.

„Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj'

Soția lui Florin Dumitrescu a mai publicat o fotografie, însă, de data aceasta cu amândouă fetițele. Cele mici se aflau la școală, iar Cristina a transmis prin intermediul rețelelor sociale că a primit o lecție de curaj importantă de la fiica ei.

Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem. Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici, iar azi sunt amândouă școlărițe', este mesajul emoționant transmis de Cristina Dumitrescu pe Instagram, la Insta story.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter