Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București. Ce salariu are

Publicat pe

Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București. Mama Biancăi Drăgușanu, Madi Dragoș, s-a mutat din orașul natal Călan, județul Hunedoara, în Capitală. Cu siguranță, femeia și-a dorit să fie mai aproape de fiica și de nepoata sa. Ei bine, aflați că Madi lucrează în fiecare zi și chiar are un salariu destul de bun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce serviciu are mama Biancăi Drăgușanu în București. Madi a decis să se mute din orașul natal din județul Hunedoara și să se stabilească în București. Mama Biancăi Drăgușanu nu stă degeaba și lucrează zilnic. În vârstă de 61 de ani, Madi Dragoș este consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă din Sectorul 2 al Bucureștiului.

Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București. Ce salariu areUnde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București. Ce salariu are

Totuși, a schimbat doar județul pentru că mama Biancăi Drăgușanu nu este străină de acest domeniu. În urmă cu mai mulți ani, Madi Dragoș a lucrat tot la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă Hunedoara-Deva, acolo unde era expert, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu.Anunțul făcut în direct

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Citește și: Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor.Vedeta riscă să fie exectutată silit

Ce salariu are mama Biancăi Drăgușanu

Cum am spus mai sus, mama Biancăi Drăgușanu este consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă din Sectorul 2 al Bucureștiului. Cu siguranță, madi se bucură de serviciul pe care îl are, mai ales că, fiind în București, poate să fie mai aproape de fiica ei. În ceea ce privește salariu, mama Biancăi Drăgușanu se poate mândri cu un salariu motivant.

Suma de bani pe care Madi o primește pe fiecare lună nu este deloc de neglijat. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că mama Biancăi Drăgușanu are un salariu de 5442 de lei.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a confruntat și cu probleme de sănătate. În 2016, Madi a aflat că suferă de cancer de piele şi trebuie să treacă printr-o operaţie foarte complicată, în zona feţei. Deşi exista riscul să rămână desfigurată, Madi nu a avut de ales pentru că operaţia îi salva viaţa.

Madi Dragoș a suferit de cancer

Bianca a fost foarte afectată de boala mamei sale, mai cu seamă că era însărcinată în perioada aceea. Din fericire, după doi ani de chin, operaţia şi tratamentele urmate cu sfinţenie i-au salvat viaţa mamei Biancăi Drăguşanu.

Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa', spunea Bianca Drăgușanu atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter