Beneficiază de extensii de păr unice și de calitate premium pentru a obține un păr lung și voluminos!

Publicat pe

Extensiile reprezintă o metodă eficientă de a-ți înfrumuseța părul. Însă pentru un look nou și de durată e nevoie de extensii de calitate, cu o textură moale, dar în același timp rezistente. Acestea sunt extensiile din păr natural virgin de calitate premium. 

Extensiile de acest tip păstrează calitățile părului natural, iar fiecare model provine de la o singură donatoare. Acum poți încerca și tu extensiile din păr natural, oferite de Asha Hair

Care sunt calitățile ce fac recomandabile extensiile din păr natural virgin?

Extensiile din păr natural sunt mai căutate decât cele sintetice. Pe bună dreptate, deoarece oferă calitățile părului natural – elasticitate, rezistență, dar în același timp se pot îngriji ușor. Însă și extensiile naturale provin de la diferite donatoare. Cele mai râvnite șuvițe sunt colectate de la donatoarele din Kazahstan. S-a constat că părul femeilor din anumite comunități rurale kazahe este de calitate superioară, moale, strălucitor și în același timp rezistent.

Acest lucru se datorează în principal dietei echilibrate, bogată în minerale și vitamine. Acest tip de păr este colectat împreună cu cuticula protectoare, care îi păstrează calitățile. Șuvițele sunt apoi spălate și igienizate pentru a fi apoi asamblate în extensii variate, de către peruchieri specializați. Extensiile pot fi spălate, vopsite sau scurtate cu ușurință. Șuvițele din păr natural provenite de la donatoare prezintă textura și rezistența părului propriu, însă conferă ceea ce fiecare dintre noi dorește – un păr lung și cu volum.

Unde poți găsi astfel de extensii naturale? La Asha Hair poți achiziționa diferite modele de extensii, vopsite în nuanțe variate și oferite în lungimi diferite. De ce acest producător? Pentru că oferă produse de calitate, ce prezintă garanția originii lor, pentru că șuvițele sunt prelucrate și asamblate manual, fir cu fir de către peruchieri cu experiență. Și pentru că este primul importator din România de extensii naturale din păr natural virgin. Extensiile îți sunt oferite în variate sisteme de prindere. Poți alege în funcție de preferințele tale între:

 • Extensii microring par natural
 • Extensii cusute
 • Extensii tape on
 • Extensii cheratină
 • Cozi din păr natural

Alege avantajele celui mai căutat păr natural! În acest fel părul tău va beneficia de rezistență la diferite tipuri de tratamente, se va spăla și usca cu ușurință, se evită alergiile specifice șuvițelor sintetice, părul degradat va fi mascat și te vei bucura de un look atrăgător, așa cum ai visat.

Extensiile din păr natural virgin oferă garanția unui aspect de invidiat!

Pentru a beneficia de calitatea și frumusețea unui păr natural, extensiile oferite de Asha Hair trebuie să treacă mai întâi câteva teste de igienă și de calitate, pentru a fi comercializate. Siguranța și calitatea desăvârșită sunt aspecte esențiale ale acetor tipuri de extensii. Printre aceste teste se numără:

 • Testul de igienă
 • Verificarea prezenței cuticulei protectoare
 • Eliminarea firelor scurte
 • Uscarea părului în condiții climatice potrivite
 • Prelucrarea manuală a părului și a tipului de prindere
 • Decolorare și vopsire (dacă este cazul)

Începând cu recoltarea, trecând prin pregătirea, asamblarea și ajungând la vopsirea lor, ai garanția că extensiile din păr natural provenite de la donatoare unice sunt de cea mai bună calitate. Fiecare produs prezintă un certificat de atestare a originii și unul de igienă. Extensiile pot fi montate în saloanele partenere ale firmei producătoare sau de către hairstylist-ii cunoscuți de tine. Extensiile se integrează discret printre celelalte fire de păr, creând impresia unui păr natural lung și plin de volum. 

Alege extensiile naturale de cea mai bună calitate și conferă-i părului tău un aspect atrăgător!

Pe ashahair.ro ai posibilitatea să găsești cele mai căutate tipuri de extensii din păr natural. Acestea păstrează calitățile nealterate ale unui păr mătăsos și rezistent. Firma lucrează cu unii dintre cei mai buni colectori profesioniști din lume, iar șuvițele obținute sunt asamblate cu migală pentru a da naștere unor produse de cea mai bună calitate.

Extensiile sunt oferite în culori și sisteme de prindere variate, pentru a avea posibilitatea să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Intră pe site și vizionează oferta de extensii din păr natural de calitate premium. Alege modelul care-ți place și obține un look proaspăt și încrezător!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter