Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor. Vedeta riscă să fie executată silit

Publicat pe

Monica Gabor a ajuns să fie „târâtă' prin tribunale din cauza datoriilor. Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu riscă să fie executată silit, în cazul în care nu-și va face apariția la procesul care are ca prin termen data de 19 octombrie 2021. Iată ce a adus-o pe șatenă în această situație! Detalii incredibile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum 15 ani, Monica Gabor avea parte de o mare audiență prin prisma reality show-ului legat de viața ei. Acum, ea trebuie să dea socoteală în instanță pentru datorii uriașe, cu valori de peste 300.000 de lei. Pe lângă asta, trebuie să dea socoteală și pentru că nu a depus documentația necesară odată ce firma care-i producea emisiunea a intrat în insolență.

Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor. Vedeta riscă să fie executată silitMonica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor. Vedeta riscă să fie executată silit

Monica Gabor, fostă Columbeanu, trebuie să se prezinte în instanța, după ce nu și-ar fi lichidat afacerea, din punct de vedere legal. Este vorba despre societatea care i-a produs celebrul reality-show, 'Monica Columbeanu SRL'.

Citește și: Unde locuiește și din ce trăiește Monica Gabor în America

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum:„Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…'

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep.A mai fost căsătorit

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație.Prima fotografie de cuplu

Monica Gabor ajunge iar la tribunal din cauza datoriilor

Totodată, a ajuns să fie târâtă prin tribunal și pentru datorii imense, de peste 300.000 de lei la ANAF. Pe 19 octombrie, șatena va avea un prim termen al unui proces în care a fost dată în judecată, împreună cu tată fiicel sale, Irinel Columbeanu.

Nicolae Elena Gabriela, reclamanta în dosarul în care e implicată Monica Gabor, a dezvăluit detalii incredibile referitoare la proces. Femeia a mărturisit că a cerut ajutorul instanței, după ce nici administratorul firmei, adică Monica Gabor, dar nici fostul ei soț nu ar fi ridicat nicio scrisoare de notificare.

„Momentan, nu este vorba despre atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență. Până acolo ne așteaptă un proces lung. Atunci când falimentul e declarat iar societatea are datorii mai mari de 50.000 de ei, mai întâi se trimit notificări, pentru a pune la dispoziție bonurile, actele.

Toate scrisorile prin care au fost notificați la ultimele adrese unde figurează că locuiesc s-au întors înapoi, nimeni nu le-a ridicat. Sper ca totuși măcar dl Columbeanu să dea un semn', a declarat Nicolae Elena Gabriela pentru impact.ro.

De ce riscă să fie exectutată silit

Nicolae Elena Gabriela a mai adăugat că în cazul în care părțile pârâte nu se prezintă, făcând referire la Monica Gabor și Irinel Columbeanu, se poate ajunge la executarea silită.

„Când activul e finalzat, se va trece la recuperarea bunurior. Iar când pasivul e finalizat, după ce s-au vândut bunurie și s-au scăzut banii obținuți, atunci se va trece la executarea silită.

Depinde cum va încuviința instanța. Atragerea răspunderii se exercită asupra conducerii, a administratorului. În această situație, administrator este Monica Gabor', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter