Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc

Publicat pe

Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc? Aceasta a simțit nevoia să comunice cu fanii ei chiar și în dimineața marelui eveniment! Fostul lider mondial WTA a postat pe Instagram un mesaj care a atras rapid atenția oamenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să își spună „DA' în fața altarului. Aceasta a dorit să fie alături de prietenii săi virtuali, chiar și în ziua marelui eveniment. A postat un mesaj pe contul său de Instagram care în mai puțin de două ore a strâns peste 6.500 de like-uri și 130 de comentarii.

Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni IurucCe mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc

Fanii au vrut să fie alături de sportivă și i-au scris o mulțime de cuvinte încurajatoare. Atât cununia civilă, cât și petrecerea de nuntă vor avea loc în Constanța.

Citește și: Ce nume va avea Simona Halep după nunta cu Toni Iuruc

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Citește și: Melania Trump și-a schimbat look-ul.Cum arată de când nu mai e Prima Doamnă

Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții sale cu Toni Iuruc

Simona a scris în această dimineață pe pagina sa de Instagram un mesaj în limba engleză: „Have a beautiful day everyone', care se traduce „Să aveți o zi frumoasă cu toții!'. Alături de mesaj, sportiva a postat și un citat atribuit lui Mark Twain:

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', este citatul preluat de către Simona Halep.

La nici două ore de la publicarea mesajelor, sportiva a strâns peste 6.500 de like-uri și 130 de comentarii. Oamenii i-au transmis gânduri bune și încurajatoare precum: „Simona îți doresc multă fericire sănătate și bucurii alături de cei dragi! Casă de piatră!', „Să fiți fericiți și împliniți' și „O viață frumoasă împreună vă doresc', „Aștept să te văd mireasă'.

Reguli stricte la nunta lui Halep

Simona Halep și logodnicul său, Toni Iuruc, își vor uni destinele departe de București, în Constanța. Petrecerea de nuntă va avea loc în clubul Fratelli, deținut chiar de nașul celor doi, Dani Caramihai.

Simona Halep a impus o serie de reguli stricte pe care cei 300 de invitați trebuie să le respecte. Aceasta a interzis utilizarea telefoanelor sau dispozitivelor de înregistrat pentru ca evenimentul să fie unul cât mai discret. În plus, mirii nu vor primi bani în plic, acceptând cel mult cadouri din partea oamenilor dragi.

Printre invitații la nunta Simonei Halep se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter