Petrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea. Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum

Publicat pe

Petrică Cercel a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea din Capitală. Familia și apropiații au venit să-l conducă pe artist pe ultimul drum! Îndurerați, cei care au venit la priveghi au respectat dorința familiei de a se îmbrăca în alb.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Petrică Cercel a fost condus pe ultimul drum de familie și apropiați. Persoanele care au venit să-i aducă un ultim omagiu au respectat dorința familiei de a se îmbrăca în alb. De asemenea, mașina funerară care l-a adus la cimitir a fost tot albă, sicriul tot alb, la fel și toate florile de la căpătâiul artistului, dat fiind că acestea ar simboliza puritatea și curățenie.

Petrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea. Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drumPetrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea. Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum

Mii de flori, coroane cu chipul artistului și zeci de lumânări au fost aduse la locul în care a stat trupul neînsuflețit al manelistului.

,,Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a fost anunțul lui Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor.

Petrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea

Petrică Cercel își va dormi somnul de veci la cimitirul Ghencea din Capitală. Pe ultimul drum a fost condus de către familia îndurerată, colegi de breaslă, prieteni, care și-au exprimat regretul după pierderea artistului.

Cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu manelistului au fost întâmpinați de familie într-un mod inedit. Familia a făcut grătar în curtea capelei cimitirului și au pregătit carne la proțap și alte bucate.

Băieții lui Petrică Cercel, îngenunchiați de durere, s-au arătat extrem de afectați de pierderea părintelui lor.

La funeralii și-ar fi făcut apariția și poliția, pentru a evita să se facă prea mare aglomerație!

Citește și: Ce avere a avut Petrică Cercel și cine sunt moștenitorii

Citește și: De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel:„A fost un exemplu'

Citește și: Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare:„Nu sunt la un nivel înalt, dar…'

Citește și: Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte:„Ne-am speriat'

Gestul neașteptat făcut de soția lui Petrică Cercel la înmormântare

Soția lui Petrică Cercel a făcut un gest impresionant la înmormântarea asrtistului. A depus o coroană uriașă, în formă de jumătate de inimă, din flori albe, în interiorul căreia a lăsat un mesaj de-a dreptul impresionant.

'Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta', a scris Ana pe coroana care se află lângă sicriul celui care i-a stat alături ani buni.

Cu toate că majoritatea persoanelor au respectat dorința familiei de a purta alb, Florin Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, a venit îmbrăcat în camașă neagră, de doliu, potrivit cancan.ro. El a făcut nota discordantă în comparație cu frații săi, care au venit îmbrăcați în alb.

Ce scrie pe tabloul din fața sicriului cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Cercel

În fața sicriului a fost pus un tablou imens cu chipul manelistului pe familia a scris un mesaj emoționant: 'Îngeri nu mor'. De asemenea, în afară de coroana specială din partea soției, alte trei coroane stau la loc de cinste, ele fiind din partea copiilor, a nepoților și nurorilor.

Reamintim că Petrică Cercel se afla intubat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Familia și prietenii lui s-au rugat neîncetat să se însănătoșească, dar, din păcate, organismul artistului a cedat.

Sursa foto: Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter