Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Publicat pe

Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil! s-au certat? Co-prezentatoarea de la Vorbește lumea și comedianta și-au aruncat cuvinte dure în emisiunea de la Kanal D și au lăsat de înțeles că lucrurile au fost mult mai complicate de atât. Iată cine este tânărul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Multă lume se întreabă cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat. Ei bine, actorul a format un cuplu cu Viviana Sposub, actuală concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certatCine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil!, s-au certat

Ionuț Rusu a format un cuplu cu Viviana Sposub. În perioada respectivă, actorul era bun prieten și cu Ruxi Opulenta. Însă, în momentul în care prezentatoarea a apărut în viața vloggerului, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ruxi s-a simțit exclusă din grup din cauza Vivianei.

Citește și: Viviana Sposub de la Ferma și Ionuț Rusu s-au despărțit. Care a fost motivul

Citește și: Viviana Sposub și Ionuț Rusu au o relație. Star-vloggerul de la iUmor a recunoscut tot: „Trăiesc un adevărat vis”

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express: „Nu mai înțelegeam nimic”

Citește și: Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Nu mai pot să merg singur”

Cine este Ionuț Rusu?

Cine este Ionuț Rusu, bărbatul pentru care Viviana Sposub și Ruxi Opulenta s-au certat. Este unul dintre cei mai apreciați tineri din mediul online. Îi place foarte mult să facă videoclipuri amuzante pentru paginile sale de socializare. De asemenea, Ionuț Rusu este și om de radio, formând echipă cu Andrei Ciobanu la Kiss Fm.

Actorul de stand-ul comedy a format o relație de scurtă durată cu Viviana Sposub. În timp ce era împreună cu prezentatoarea, Ionuț Rusu avea o relație de prietenie foarte frumoasă cu Ruxi Opulenta. Însă, totul s-a schimbat atunci când îndragita concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a simțit exclusă din grup din cauza Vivianei.

Viviana Sposub și Ruxi Opulenta, ceartă din cauza lui Ionuț Rusu

Viviana Sposub și Ruxi Opulenta s-au certat din cauza lui Ionuț Rusu. Actuala iubită a lui George Burcea a format o relație cu tânărul actor, care se întâmplă să fie prieten bun cu Rux.

Cele două concurente s-au împrietenit, însă relația Vivianei Sposub cu Ionuț Rusu a luat sfârșit. După despărțire, Ruxi și vedeta de televiziune nu și-au mai vorbit.

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu am nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea. Daca exista o alta problema, mi-as dori din tot sufletul sa o discutam acum si apoi sa incheiem de tot subiectul sa nu mai fie cazul sa aruncam sageti aiurea'a declarat Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities.

Cu toate acestea, Ruxi susține că motivul pentru care relația dintre ele s-a deteriorat a fost legat de faptul că s-a simțit exclusă din grup.

„A trebuit sa fiu exclusa ca nu mai era loc de mine.Asa stiu. Povestea lor a continuat si cand eu eram exclusa demult', a adăugat Ruxi.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter