Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Publicat pe

Mario Mutu este fiul lui Andrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Acesta a împlinit pe 9 septembrie vârsta de 19 ani și a vorbit recent despre relația pe care o are cu părinții lui. Mario Mutu a dezvăluit că este mult mai apropiat de mama lui, dat fiind faptul că a crescut alături de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost căsătoriți între 2001 și 2003. Din iubirea celor doi a venit pe lume un băiat, Mario Mutu. După ce părinții lui s-au despărțit, Mario a crescut alături de mama sa, iar pe tatăl lui l-a văzut mai rar din cauza distanței. Totuși, Mario și Adrian Mutu se înțeleg bine, iar tânărul a vorbit recent despre părinții lui.

Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea'Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea'

Fiul lui Adrian Mutu a declarat că numele pe care îl poartă a fost atât un avantaj, cât și un dezavantaj pentru el. Tânărul a mărturisit că i-ar plăcea ca oamenii să îl știe pentru ceea ce face el, nu doar pentru că părinții lui sunt celebri.

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit:„Îmi tremură genunchii'. Cum arată inelul

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei va deveni tătic!Cum și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Cum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul și cum au decurs primele întâlniri:„Din acea seară, nu ne-am mai despărţit nicio zi'/ EXCLUSIV

Mario, despre „povara' numelui Mutu

Mario Mutu a vorbit despre relația cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu. În plus, tânărul a declarat că este frumos că lumea îl știe datorită notorietății de care se bucură părinții lui, însă i-ar plăcea ca oamenii să îl recunoască mai mult pentru ceea ce face el. Pe de altă parte, Mario Mutu a mărturisit că unele persoane se apropie de el doar pentru faptul că este fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut', a declarat Mario Mutu, la Antena Stars.

Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Mario Mutu

În continuare, Mario Mutu a vorbit și despre relația cu părinții lui. Tânărul a declarat că este mult mai apropiat de mama lui, dat fiind faptul că Alexandra Dinu este mai sufletistă și că îl înțelege mai bine. Pe de altă parte, Mario Mutu a afirmat că apelează mai rara la Adrian Mutu pentru că, spune el, figura paternă a lipsit din viața lui.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată', a mai spus Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter