Cum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul și cum au decurs primele întâlniri: „Din acea seară, nu ne-am mai despărţit nicio zi”/ EXCLUSIV

Publicat pe

S-au căsătorit recent și se cunosc puține detalii despre povestea lor de iubire, care pare desprinsă din filme! A fost dragoste la prima vedere! Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, ne-a povestit în exclusivitate cum și-a cunoscut soțul, cum au decurs primele întâlniri și cum se înțeleg acum, după ce s-au căsătorit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ca orice poveste care începe cu „a fost odată', a voastră începe de la cum v-ați cunoscut. Așadar, care au fost primele momente în care v-ați văzut? A fost dragoste la prima vedere?

A fost un coup de foudre, dar aveam să ne dăm seama un pic mai târziu când ni s-a şi confirmat acest lucru. Ne-am cunoscut în 2018, la un eveniment dedicat tatălui meu, Radu Beligan, care avea loc la Filipeşti, acolo unde eu am ajuns după mai multe peripeţii. Alex era deja acolo, cu
George Mihăiţă. La un moment dat, l-am văzut şi ochii mi s-au oprit asupra lui, de parcă era din alt film. Era aşa, într-un semiprofil şi ştiu că nu îmi puteam muta privirea în altă parte. Şi el s-a uitat la mine şi da, cred că a fost chiar la prima vedere. La finalul evenimentului, m-au dus ei la Bucureşti.

Cum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul și cum au decurs primele întâlniri: „Din acea seară, nu ne-am mai despărţit nicio zi'/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul și cum au decurs primele întâlniri: „Din acea seară, nu ne-am mai despărţit nicio zi'/ EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Lamia Beligan soțul: „E fascinant'

Pe drum, am discutat o mulţime de lucruri, George era la volan, iar Alex era copilot. La un moment dat, când am discutat despre posibilitatea colaborării la un spectacol, George i-a zis să îmi lase numărul de telefon şi adresa de e-mail. Culmea, nu îl ştia pe de rost şi, într-un gest spontan, i-am zis: „Te iubesc! Toţi proştii îşi ştiu numărul pe de rost!. Nu m-am gândit, că altfel poate m-aş fi cenzurat. Mi s-a părut atât de tare, e fascinant, mai ales că este un om foarte deştept, foarte citit.

De altfel, el m-a ajutat să aleg câteva poezii de Eminescu din manuscrise pentru spectacolul despre care am discutat pe drum. Apoi ne-am revăzut la un eveniment la Muzeul Literaturii, pe urmă la Teatrul de Comedie. Dar împreună prima dată am mers la un concert la Ateneu, la recitalul marii pianiste Khatia Buniatishvili, acolo unde eu aveam bilet. Cum Alex mi-a spus că îşi dorea să o vadă şi el, m-am zbătut şi am făcut rost de încă un loc. Cred că, din seara aia, nu ne-am mai despărţit niciodată, nicio zi.

Citește și: Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit în mare secret!Primele imagini de la nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Citește și: Rona Hartner a divorțat oficial de Herve Camilleri:„A semnat cu lacrimi în ochi'

Citește și: De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret:„Am vrut să…'

Lamia Beligan: „Totul s-a legat repede'

Ţin minte că am descoperit în acea perioadă un restaurant vegan, pentru că Alex renunţase deja la carne de doi ani. Acolo am cerut la un moment dat un meniu de două persoane pentru Crăciun, fiindcă se apropiau sărbătorile, fără să mă gândesc, practic, că vom fi împreună. Eram după primele zile în care ne întâlniserăm şi încă nu era nimic „oficial. Nici nu ştiam dacă Alex avea sau nu planuri pentru Crăciun! Putea să aibă ceva aranjat… Lucrurile au venit în modul cel mai firesc, totul s-a legat foarte repede, ca şi când aş fi ştiut că o să facem Crăciunul împreună. Apoi, am mers împreună în Apuseni, a fost primul nostru drum împreună.

Şi cum a fost viaţa împreună în pandemie?

Am stat zi de zi împreună, nu ne-am scos ochii, dimpotrivă. Eu am convingerea absolută că noi nu ne-am îmbolnăvit pentru că am fost într-o armonie totală, ne-a fost atât de bine şi ne-am simţit atât de ocrotiţi, au fost atâta bucurie, pace, iubire, că asta ne-a protejat. Am făcut totul împreună: am gătit împreună, am citit, am văzut filme, am făcut curat…

Lamia Beligan: „E foarte important să nu te enerveze'

N-au fost certuri, supărări deloc. Înainte mi se părea palpitant, acum mi se pare cel mai minunat lucru să fii lângă un om, cum spuneau oamenii înţelepţi, care te odihneşte. Nu înţelegeam conceptul ăsta, cum adică „te odihneşte? E foarte important să nu te enerveze, să nu fie conflicte, să nu îţi otrăvească viaţa cu certuri.

Sunt oameni care se hrănesc cu asta, sunt conflictuali. În timp, mi-am dat seama că nu există nimic mai important decât un om care să te odihnească, să ai pace, să ai linişte. Pentru ce să te agiţi?

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter