TOP 3 cele mai inteligente zodii! Nativii care au o memorie de invidiat

Publicat pe

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai inteligente zodii? Sigur că nu este o regulă generală și fiecare semn din horoscop are calități și defecte, dar în cazul celor mai norocoși, planetele s-au așezat în așa fel în harta natală încât le-a adus nativilor o memorie bună, prezență de spirit, viteză de reacție, simț al umorului. Într-un cuvânt, inteligență!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fie că sunt mereu informate, curioase, se bucură din plin de procesul de învățare ori colectează în permanență cunoștințe de la persoane avizate, aceste zodii sunt unele dintre cele mai inteligente. Apropiații apelează mereu la sfaturile lor sau ajutor când vine vorba de situații ce țin de casă, în care aceste trei zodii sunt mereu pricepuți.

1. Vărsător

Vărsătorii reușesc să se facă remarcați prin multe calități pe care le au, dar și prin inteligența de care dau dovadă în orice situație ar fi puși. Sunt foarte încăpățânați și nu se lasă convinși atât de ușor.

Sunt cunoscuți pentru personalitatea puternică pe care au, pentru faptul că sunt calculați când vine vorba de acțiunile lor, însă dau dovadă de empatie și își urmează intuiția, care îi ajută când nu sunt siguri de o decizie. 

În plus, sunt mereu in cautare de informatii noi in orice domeniu, avand o sete de cunoastere fabuloasa. Gandirea acestor nativi nu se incadreaza in stereotipuri, iar aspiratiile sunt foarte inalte, cautand sa fie inconjurati de oameni care le impartasesc ideile.

Intotdeauna au rabdare sa cunoasca un om cu adevarat, abia apoi ii poate face o scurta caracterizare.

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.

Citeste si: Compatibilitate Rac – zodia cu care nu se potrivește deloc. Cu cine face casă bună

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.

2. Capricorn

În ceea ce îi privește pe Capricorni, ei sunt înzestrați cu o înțelepciune aparte, care îi diferențiază cu ușurință de alte persoane. De foarte multe ori sunt căutați pentru sfaturile foarte bune pe care le dau și care sunt întotdeauna ancorate în realitate, potrivit elle.ro.

Capricornii au o gândire extrem de precisă și calculată, sunt foarte isteți iar ceea ce vor să facă trebuie mereu să aibă finalitatea dorită.

Cei din jur sunt atrași de expertiza lor, de modul echilibrat prin care privesc viața și de forța cu care pot gestiona chiar și cele mai dramatice situații.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată.

3. Fecioară

Unele dintre aspectele pentru care Fecioarele sunt invidiate țin de atenția pe care o acordă detaliilor, precum și nevoia de a excela în maniera lor proprie. Se preocupă să învețe cât mai multe despre comportamentele oamenilor.

Determinarea si disciplina sunt alte caracteristici ale Fecioarei care o conduc spre succes. Ca semn de Pamant, Fecioarele tanjesc dupa ordine. Le place sa aiba totul clar si bine pus la punct

Au o memorie excelentă, abilități de lider și știu să își organizeze foarte bine timpul. Întotdeauna te vor surprinde cu câte ceva inteligent de spus și vei avea multe de învățat de la ele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter