Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații: „El are pe altcineva...”

Publicat pe

Ramona Olaru a făcut primele declarații după ce Cuza de la „Noaptea Târziu' a apărut cu o altă femeie. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit public ce părere are despre gestul cântărețului. Totodată, ea a confirmat despărțirea de artist, spunând că este singură acum. Iată ce ar fi condus la separarea dintre cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru a surprins prin primele declarații făcute după ce Cuza a apărut cu o altă femeie. Vedeta s-a confesat fanilor de pe rețelele de socializare, mărturisind ce părere are despre ce a făcut fostul ei iubit. Spunem „fostul', pentru că, în același timp, aceasta a dezvăluit că, în prezent, este o femeie singură. Așadar, blondina a rercunoscut că ea și cântărețul nu mai formează un cuplu.

Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații: „El are pe altcineva...'Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații: „El are pe altcineva...'

De curând, Cuza a apărut în mediul online alături de o altă domnișoară decât Ramona Olaru. În urma fotografiei postate de artist pe Instagram, vedeta de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' a avut o primă reacție. Blondina a vorbit public despre relația pe care a avut-o cu cântărețul, confirmând despărțirea.

Citește și: Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1:„În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă'

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express.S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Citește și: A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu.Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Ramona Olaru, primele declarații după ce Cuza a apărut cu o altă femeie

Așadar, după ce au apărut zvonuri cum că artistul de la „Noaptea Târziu' ar avea o nouă iubită, Ramona Olaru a avut o reacție surprinzătoare. După ce a păstrat discreția în privința vieții sentimentale, acum, ea a mărturisit cum stau lucrurile, de fapt, între ea și Cuza. Conform spuselor ei, ea și cântărețul nu mai sunt împreună. Blondina a specificat că lucrurile nu ar fi funcționat așa cum ar fi vrut între ei. Astfel, separarea a fost cea mai bună soluție.

„În sfârșit, a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoana singură în acest moment. Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații.

Spun toate lucrurile acestea, în sfârșit, pentru că de fiecare dată s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat. Și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.', a declarat Ramona Olaru, pe Instagram.

„Fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui'

Pe lângă asta, Ramona Olaru a amintit și despre presupusa nouă relație a lui Cuza. După ce cântărețul a apărut în compania unei domnișoare, vedeta de la Antena 1 susține că internauții au asaltat-o cu mesaje despre acest subiect.

Cu această ocazie, Ramona Olaru i-a rugat pe internauți să nu-i mai dea astfel de mesaje. Tot ea a susținut că i se pare normal ca fiecare să-și vadă în continuare de drum și să meargă mai departe.

„Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta? Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal.

Fiecare are nevoie de o perioadă, să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu. În cazul asta, situația să se refacă. Așa că, rugămintea este să nu mai faceți asta chiar dacă ne cunoaștem, chiar dacă nu ne cunoaștem. Pentru că fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui și va găsi o modalitate să fie ok și asta nu ajuta. Cred că este suficient acum', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter