Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1: „În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă”

Publicat pe

Ramona Olaru este asistentă la Neața cu Răzvan Dani și se înțelege foarte bine cu cei doi colegi de platou. Aceasta s-a adaptat rapid după ce ajuns să facă parte din echipa matinalului de la Antena 1. Recent, Dani Oțil a povestit cum a reușit aceasta să îi impresioneze la primul interviu de angajare, fiind foarte mândri de cum a evoluat colega lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion fac deliciul publicului în fiecare dimineață în matinalul de la Antena 1, Neața cu Răzvan Dani. Au invitați de seamă, se glumește mult în platou, iar atmosfera este întotdeauna degajată și menită să confere energie publicului de acasă. Ramona Olaru este asistentă TV în cadrul emisiunii și se înțelege foarte bine cu cei doi colegi de platou. S-a adaptat rapid după ce a înlocuit-o pe Flavia și este foarte apreciată și de public.

Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1: „În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă'Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1: „În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă'

Înainte de a face parte din echipa de la Neata cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a lucrat la „Prietenii de la 11', o altă emisiune de la Antena 1, care a fost ulterior scoasă din grilă. Drept urmare, în anul 2019, Ramona s-a alăturat echipei de la matinal. În cazul în care vă întrebați cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Neața cu Răzvan și Dani, aflați că aceasta i-a împresionat încă de la început pe cei doi prezentatori TV.

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:”Eram marginalizată sau privită ciudat”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat.Ce meserie a avut Corina Buruiană

Citește și: Livia Graur, clipe de coșmar în Grecia, din cauza incendiilor:„Am crezut că nu vom mai ajunge acasă'

Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Antena 1

Ramona Olaru este o prezență foarte plăcută la Neața cu Răzvan și Dani. Aceasta nu se bucură doar de apreciarea colegilor ei, dar și de cea a publicului. Recent, Dani Oțil a povestit cum a reușit Ramona Olaru să îi impresioneze la primul ei interviu, care a avut loc cu opt ani în urmă. Dezvăluirea făcută de Dani Oțil a stârnit râsete în platoul matinalului Neața cu Răzvan și Dani. De asemnea, cei doi prezentatori sunt mândri de cum a evoluat Ramona Olaru de-a lungul timpului.

A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut', a spus Dani Oțil, la Neața cu Răzvan și Dani.

Ramona, de la Neața cu Răzvan și Dani, despre copilăria ei

Ramona Olaru, frumoasa asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani, ne-a obișnuit mereu cu un zâmbet frumos pe buze, însă viața ei nu a fost mereu roz. Întrebată cum a fost copilăria ei, aceasta a mărturisit că nu a avut o copilărie foarte ușoară, iar astfel de amintiri o fac mereu să plângă.

Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara! (zâmbește)', a spus Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter