Cine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp

Publicat pe

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Familia Sterp a fost mereu recunoscută pentru bunătatea de care dă dovadă. Mama Geta a crescut singură 4 copii care au ajuns departe și acum este foarte mândră de ei. Dar, în ultima perioadă, în lumea lor a apărut un copil pe nume Beni, care apare în aproape fiecare postare de pe rețelele de socializare. Iată care este povestea lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. De curând, Geta, sora lui Culiță Sterp decis să posteze un videoclip alături de Beni și să explice exact cine este și cum a ajuns să locuiască cu ei. Băiatul are o poveste foarte tristă de viață.

Cine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță SterpCine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele', a declarat, Geta, sora lui Culiță într-un material video postat pe Youtube.

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Mai mult decât atât, mama Geta a povestit că atunci când s-a pus problema ca Beni să plece acasă la părinții lui, băiatul a refuzat.

„După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă.

El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el', a povestit Geta Sterp, sora lui Iancu și a lui Culiță.

Trista poveste de viață a lui Beni, cel mai nou membru al familiei Sterp

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Beni, care se pare că a devenit, deși neoficial, noul membru al familiei Sterp, provine dintr-o familie cu șapte frați, care sunt crescuți doar de mama lor. Tatăl lui i-a părăsit și nici că îl mai interesează de soarta lor.

De când l-au cunoscut, familia Sterp a horătât să îl ajute pe Beni cu ce poate. Mama Geta a mărturisit că Beni nu este înfiat de ei, ci doar locuiește și se află în grija lor.

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Ei l-au susținut să meargă la școală și au promis că vor avea grijă de el în continuare și se vor ocupa de educația lui.

„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie.

A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm.

Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți', a adăugat sora lui Culiță Sterp.

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au adus bebelușul acasă

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp:„A leșinat după naștere

Citește și: Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete

Citește și: Lili Sandu, în lacrimi pe Internet

Beni, noul membru al familiei Sterp, despre relația cu mama lui

Și pentru că avea probleme acasă, Beni, noul membru al familiei Sterp, a fost nevoit să petreacă câțiva ani la casa de copii. Băiatul spune că nu mai vrea să meargă acasă la mama lui, pentru că acum a găsit în familia Sterp liniștea pe care o cauta.

„Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu îmi e rușine să zic. Nu am avut posibilitatea să merg acasă.

Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. Eu aici mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc', a dezvăluit Beni.

Ce părere are Beni despre mama Geta, capul familiei Sterp

Întrebat ce părere are despre mama Geta, capul familiei Sterp, Beni a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că o consideră ca o mamă pentru el. Înainte, băiatul nu a cunoscut ceea ce înseamnă dragostea sau o vorbă bună din partea unei mame.

„Mama Geta însemnă o mamă pe care nu am simțit-o în viața mea atâția ani. N-am primit niciodată niciun compliment de la mama, doar lucruri urâte care nu trebuie zise', a declarat Beni, printre lacrimi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter