Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete: „Chiar dacă nu au plătit...”

Publicat pe

În urmă cu 20 de ani, cântărețul Florin Maxineanu și comediantul Daniel Ilie aveau să facă formația Terles Berles, care ulterior s-a numit trupa Varză. Dar, înainte să se apuce de muzică, Florin Maxineanu fost șofer pe taxi și nu doar o dată s-a întâmplat să ducă și vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cadrul a podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, artistul Florin Maxineanu făcut mai multe dezvăluiri despre trecutul lui. Până să ajungă să cânte pe scenă, artistul a lucrat ca taximetrist.

Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete: „Chiar dacă nu au plătit...'Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete: „Chiar dacă nu au plătit...'

„Când mai luam și noi câte o vedetă așa, zic mă nu trebuie să fim și noi vedete? Dar ce trebuie să facem? (…). Sunt foarte multe tipologii de vedete și de clienți de taxi.

Nu a fost niciodată o problemă, chiar dacă nu au plătit. Fie ne schimbam numerele de telefon, începusem să ne cunoaștem, că noi eram pe caterincă.

De obicei, se așezau în spate, iar în față când mergeau în gașcă’, a mărturisit Florin Maxineanu, referindu-se la vremurile când era șofer pentru vedete.

Florin Maxineanu, despre meseria de șofer pe taxi

La fel ca multe altele, meseria de taximetrist, mai ales în București, vine cu anumite riscuri și poate fi periculoasă, iar Florin Maxineanu nu a fost scutit de probleme, pe vremea când era șofer. Artistul a relatat și o poveste bizară pe care a trăit-o atunci.

„M-am trezit în mijlocul unei bătăi și nu aveam nicio treabă. Eram pe o stradă din Ferentari, ca să o iau pe o doamnă, cu un copil în brațe, mi-a făcut semn, am oprit.

A venit doamna și, în două minute, a ieșit un individ, mort de beat, din casă și a crezut că sunt amantul femeii.

Abia am scăpat de pe strada aia, lăsasem taxiul, ieșisem pe ușa cealaltă, am sărit la cineva în curte, cu un pechinez de gambă și nu știam unde mă duc.

Am avut noroc că trecuse un echipaj de poliție și i-am explicat de la om din curte, de după gard, cu pechinezul lângă mine, care e situația. S-au calmat spiritele, am dus-o și pe doamna (…)' , a mai continuat cântărețul Florin Maxineanu, care a fost șofer de taxi pentru vedete înainte de a deveni cunoscut.

Citește și: S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său

Citește și: Magda Pălimariu de la Pro TV a plecat în luna de miere

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici

Citește și: Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica

Cine este Florin Maxineanu, fost șofer al vedetelor

Născut pe februarie 1976 în București, Florin Maxineanu, fost șofer al vedetelor, s-a remarcat ca prezentator tv, cântăreț de muzică etno și muzică club-dance.

A devenit foarte cunoscut, după ce în anul 2004 și-a făcut apariția în showul tv TAXI DRIVER de la Naţional TV. În 2006, el a avut un show numit numit 3 ceasuri.

Între 2007-2009, Florin Maxineanu fost gazdă unei emisiuni de dimineaţă Varzaneata de la Etno TV. Apoi, 2009 a făcut emisiunea numită „Testul de rezistență”,la televiziunea Kanal D.

În 2011 a fost gazdă unei alte emisiuni de dimineață numită „Cafeaua de dimineață” de la Kanal D, realizată împreună cu Andrei Duban.

Totodată, Florin Maxineanu, fost șofer al vedetelor a fost coprezentator la emisiunea „Te vreau lângă mine” de la KANAL D, iar în prezent lucrează la Antena 1, unde are apariții de excepție la „Acces Direct” și „Un Show păcătos”.

Cariera lui Florin Maxineanu, pe plan muzical

Pe plan muzica, Florin Maxineanu, fost șofer al vedetelor, a cântat în Trupa Varză înainte să urmeze o carieră solo. Primul sau cântec este De ce, lansat în 2010.

Piesa De Ce a lui Florin Maxineanu a beneficiat de un videoclip premiat la festivalul Filmul de Piatră în ianuarie 2011. Începând cu anul 2011 a abordat și stilul club-dance, colaborând printre alții și cu Dj Lucian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter