Cu ce s-a ocupat Zanni, înainte să-l cunoască pe Alex Velea: "Aveam clienții mei"/ EXCLUSIV

Publicat pe

De când a participat la Survivor, s-a aflat tot mai multe detalii despre Zanni, trecutul și copilăria lui. Câștigătorul competiției sportive s-a lansat în muzică cu ajutorul lui Alex Velea și ne-a povestit cum s-a întâmplat totul și cu ce se ocupa înainte de a deveni artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

E adevărat că ai fost privat de căldura unei familii, dar, în schimb, ai acum o familie imensă, fiindcă te iubesc o mulțime de oameni. Printre cei care ți-au fost mereu alături se numără Alex Velea, Antonia, membrii Golden Boy Society și miile de fani. Vorbește-ne puțin despre întâlnirea cu Alex, cum v-ați cunoscut și cum ți s-a schimbat viața de atunci!

Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc.

Cu ce s-a ocupat Zanni, înainte să-l cunoască pe Alex Velea: "Aveam clienții mei"/ EXCLUSIVCu ce s-a ocupat Zanni, înainte să-l cunoască pe Alex Velea: "Aveam clienții mei"/ EXCLUSIV

Zanni: „Alex Velea a crezut în mine'

Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede. Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine.

Citește și: În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor:”Atitudinea Elenei Marin mi-a pus punct”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:”Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Citește și: Andra împlinește azi 35 de ani și 13 de la nuntă.Familia Măruță sărbătorește la Roma

Zanni: „Nu cred că am calități de cântăreț'

Când ai descoperit că poți să cânți și că ai putea face din asta o profesie?

Nu am descoperit acest lucru, nu sunt cântăreț. Lângă Alex Velea am reușit
să învăț notele, să cânt și live, deși n-am o voce de interpret, nu sunt Justin
Bieber. Cred că un cântăreț nu are succes cu o interpretare impecabilă, ci are succes dacă pune sentimente în acea melodie, dacă face oamenii care îl ascultă să trăiască, să simtă. Muzica înseamnă sentiment, nu numai talent. Eu nu cred că am calități de cântăreț, dar pun suflet în ceea ce cânt.

În momentul de față, care este cel mai mare vis al lui Zanni?

Să fiu o experiență pentru cei din jurul meu și, atunci când mă dăruiesc,
oamenii să ia cu drag acest cadou și să se bucure de el.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter