Alina Sorescu, gest neașteptat după zvonurile că divorțează de Alexandru Ciucu. A șters toate fotografiile cu soțul ei

Publicat pe

S-a tot zvonit în ultima vreme că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Nu mult a trecut de când Alexandru Ciucu a negat speculațiile potrivit cărora el și soția lui ar divorța, spunând că se înțeleg foarte bine. Totuși, gestul făcut de Alina Sorescu le-a dat de gândit fanilor ei. Aceasta a șters toate pozele cu soțul ei de pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fetițe, însă în ultima vreme se tot zvonește iminența unui divorț. Chiar dacă nu mult timp a trecut de cînd Alexandru Ciucu a negat exista unui divorț, gestul făcut de Alina Sorescu le-a dat de gândit internauților. Aceasta a șters toate fotografiile pe care le avea cu soțul ei pe rețelele sociale.

Alina Sorescu, gest neașteptat după zvonurile că divorțează de Alexandru Ciucu. A șters toate fotografiile cu soțul eiAlina Sorescu, gest neașteptat după zvonurile că divorțează de Alexandru Ciucu. A șters toate fotografiile cu soțul ei

Drept urmare, urmăritorii acesteia i-au atresat mai multe întrebări referitoare la gestul ei, însă Alina Sorescu nu a oferit niciun răspuns. Pe de altă parte, există speculații potrivit cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi divorțat în secret și acesta ar fi motivul pentru care ea a șters pozele.

Citește și: Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu.O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Citește și: Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit în mare secret!Primele imagini de la nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran.Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Alexandru Ciucu a negat divorțul de Alina Sorescu

Zvonurile referitoare un eventual divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut după ce acesta a fost surprins ân compania altor femei. Recent, creatorul de modă a spus că el și soția lui nu au de gând să divorțeze.

Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime’, a spus, pentru fanatik.ro, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a fost surprins, de curând, în compania altor femei, la mare, însă Alina Sorescu a fost categorică cu privire la familia ei. Cântăreața a clarificat că soțul ei a ajuns la mare însoțit de o cunoscută de-ale ei și că singurul motiv pentru care a lipsit și ea era starea de sănătate a uneia dintre fetițele lor, Alina Sorescu a dezvăluit că nu își pune problema divorțului.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine’, a spus Alina Sorescu, la Prima TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter