Loredana Groza neagă că are COVID-19 și că e internată în spital: „ Am avut nişte probleme...”

Publicat pe

Loredana Groza nu are COVID-19. Duminică, ea a reușit să își speri fanii după ce a postat pe conturile de socializare în cursul zilei, o imagine cu ea din ambulanță. Având în vedere că nu a explicat de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor, în spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora artista are avea COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Loredana Groza nu are COVID-19. În urma zvonurilor apărute în spațiul public, Loredana Groza a fost nevoită să spună clar că nu are coronavirus, așa cum s-a scris și nici nu a fost internată la Matei Balș.

Loredana Groza neagă că are  COVID-19 și că e internată în spital: „ Am avut nişte probleme...'Loredana Groza neagă că are  COVID-19 și că e internată în spital: „ Am avut nişte probleme...'

„Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea.

Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat', a spus Loredana Groza pentru Antena 3.

Loredana Groza nu are COVID-19. Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele zile

Loredana Groza nu are COVID-19. Loredana Groza spune că nu e nici măcar răcită, nici nu are gripă, nici nu este diagnosticată cu noul coronavirus și că tot ce s-a vehiculat în presă sunt informații eronate.

„Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală. Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false', a adăugat Loredana Groza.

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată:

Citește și: Loredana Groza a fost luată cu salvarea

Vrea să se vaccineze și cu a treia doză

Loredana Groza nu are COVID-19. Artista a mai precizat că este vaccinată cu ambele doze și că plănuiește să își facă și cea de-a treia doză, dacă este posibil.

„Da, sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză. Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu.

Cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val', a mai zis artista.

Ce urmează în programul Loredanei

Mai mult decât atât, Loredana spune că în acest weekend va cânta la Iași. Vedeta a performat și la nunta Simonei Halep.

„Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar.

De abia aştept să revin la Iaşi. Uneori, chiar şi atunci când îţi spui punctul de vedere, nu eşti crezut. Trăim într-o ţară şi într-o lume în care, de multe ori ştirile false au mai multă căutare decât adevărul', a încheiat artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter