Cele mai stresate zodii. Fecioarele și Capricornii sunt cap de listă

Publicat pe

Cele mai stresate zodii sunt, fără doar și poate, cele care simt nevoia de a deține controlul. Fiind perfecționiste, aceste zodii vor face tot ce le stă în putință pentru a deține controlul total asupra situațiilor, motiv pentru care se vor agita mult mai mult decât nativii altor zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cele mai stresate zodii își pierd cumpătul foarte ușor și se agită foarte repede, atunci când lucrurile nu merg conform planului. Nativii unor zodii pot funcționa foarte ușor în situații stresante și au grijă să iasă rapid din mediile nefavorabile, dar există și nativi la polul opus. Aceste zodii nu pot funcționa la capacitate maximă în situații critice, se pierd cu firea, obosesc și ajung chiar să se descurajeze.

Deși foarte mulți dintre noi ne lovim de stres în viața de zi cu zi, sunt rare momentele în care nu găsim un mod de a-i face față. Aceste zodii sunt perfecționiste și nu țin cont de sfaturile celor din jur, muncesc până la epuizare și uită de importanța pauzelor. Iată care sunt cele mai stresate zodii și ce sfaturi trebuie să urmeze, pentru a duce o viață mai liniștită.

Citește și: Horoscopul lunii iunie. Surprize în plan amoros pentru zodii

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Top 3 cele mai stresate zodii

Fecioară

Fecioarele sunt foarte muncitoare și organizate atunci când vine vorba de muncă și deși știu cum să gestioneze multe situații, sunt cam stângace la atitudinea pe care o au față de propria persoană. Perfecționismul caracteristic zodiei Fecioară este, în același timp, un punct tare și un punct slab. Spunem acest lucru pentru că se vor stresa foarte ușor și își vor pierde cumpătul cu ușurință, din dorința de a deține controlul. Pentru a nu se mai stresa atât de mult, nativii zodiei Fecioară ar trebui să învețe să ceară și să se folosească de ajutorul oamenilor din jur. Lipsa de concentrare strică treaba, iar Fecioarele sunt dornice de a face totul pe cont propriu.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au idealuri foarte înalte atunci când vine vorba despre viața și cariera lor. Se văd mult mai puternici decât sunt de fapt și au impresia că pot face toate lucrurile pe care și le-au propus, în același timp. Ajung la epuizare și chiar și atunci continuă să muncească, doar ca să nu-și știrbească imaginea. Lecția pe care nativii Capricorn trebuie să o învețe este legată de importanța pauzelor. Este normal și recomandat ca, la o anumită perioadă de timp, să iei o pauză de la viața profesională, pentru a te preocupa de cea personală.

Cele mai stresate zodii. Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt armonioșii zodiacului. Evită certurile și conflictele cu orice preț, iar pacea primează, fiind idealul lor principal. Se descurcă singure și nu cer ajutorul, atunci când trebuie să ia sfaturi sau să vină cu soluții pentru probleme care mai de care mai dificile, dar, atunci când sunt stresate, parcă nimic nu le iese! Nu doar că le este foarte greu să ia decizii, atunci când intervine stresul, dar se gândesc numai la greșeli și decepții. Sfatul pentru Balanțe este să cântărească foarte bine hotărârile pe care le au de luat și, mai apoi, să se sfătuiască și cu cei din jur.

Sursa FOTO: Pixabay.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter