Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Cum a reacționat băiatul de 12 ani

Publicat pe

Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. David a mers pentru prima dată la cimitirul unde părintele lui își doarme somnul de veci. Emoționată, artista a povestit cu lacrimi în ochi ce reacție a avut băiatul de 12 ani atunci când a văzut mormântul părintelui său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Au trecut nouă luni de când soțul Marcela Fota a murit. Dar, artista nu s-a încumentat să îl ducă la cimitir. David era extrem de atașat de tatăl său, iar dispariția acestuia l-a îndurerat.

Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Cum a reacționat băiatul de 12 aniFiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Cum a reacționat băiatul de 12 ani

Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. În urmă cu doar câteva zile bărbatul ar fi împlinit 48 de ani, iar după ce artista a luat masa în oraș cu fiul ei, ea i-a mărturisit că va merge să ducă un buchet de flori la cimitir și l-a întrebat dacă vrea să vină cu ea.

Fiul Marcelei Fota, în vizită pentru prima dată mormântul tatălui său. Copilul a dat dovadă de maturitate

Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Fără să stea prea mult pe gânduri, David a acceptat. Marcela Fota a precizat că băiatul a fost matur la cimitir, fără ca ea să-i insufle această idee.

'Pe 21 septembrie soțul meu ar fi împlinit 48 de ani, am mers cu David, fiul nostru la un restaurant să mâncăm, l-am scos la masă.

I-am zis că eu am cumpărat niște flori pentru tati că merg la mormânt că e ziua lui, te las acasă sau mergi cu mine? Și a zis că merg cu tine.

Fiul a mers la cimitir pentru prima dată, a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu, i-am spus că noi doi suntem o echipă și vom reuși.

Suntem o echipă și așa vreau să cred că vom rămâne, că vom birui, iar soțul nostru e secundă de secundă lângă noi', a spus Marcela Fota la ProTV.

Citește și: Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul ei, care a murit acum 8 luni

Citește și: Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Marcela Fota se gândește doar la David

Nici în primele zile, dar nici acum Marcela Fota nu se poate împăca cu ideea că soțul ei s-a stins din viață. Deși este o perioadă extrem de dificilă, artista este nevoită să-și găsească forțele necesare pentru a fi sprijin pentru fiul ei: 

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport  în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. 

Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună', declara Marcela Fota într-un interviu pentru cancan, în luna august.

Soțul Marcelei Fota a murit la scurt timp după Crăciun

Anul trecut, imeadiat după Crăciun, pe 28 decembrie, soțul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct în momentul în care a mers în oraș să rezolve niște plății.

Artista a fost sunată să vină de urgență deoarece partenerul său e inconștient. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de-al salva, bărbatul și-a dat ultima suflare sub ochii soției sale împietrite de durere.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter