Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere: „Să ne iubim mereu la fel

Publicat pe

Astăzi este ziua de naștere a lui Marius Elisei. Iubitul Oanei Roman împlinește 35 de ani, iar vedeta s-a trezit încă de dimineață să îi ureze „la mulți ani' celui care îi face viața mai frumoasă. Cele două vedete sunt mai fericite ca oricând împreună, chiar dacă în urmă cu mai puțin de un ani au divorțat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Așadar, Oana Roman a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de iubitul ei, tatăl micuței Isabela, la care a atașat un mesaj care a emoționat pe toată lumea.

Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere: „Să ne iubim mereu la felCe mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere: „Să ne iubim mereu la fel

Mesajul Oanei Roman pentru Marius Elisei, de ziua lui de naștere

Vedeta i-a mărturisit lui Marius că îl iubește și că e cel mai bun tată pentru fiica ei, dar și că își dorește să fie împreună cât mai mult timp și să se înțeleagă.

„La mulți ani! Te iubesc, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare ca ești în viata mea! Ești cel mai bun tată pentru Isa și un companion de nădejde. Să fim o viata împreună și sa ne iubim mereu la fel!', i-a scris Oana Roman lui Marius Elisei pe Instagram.

Imediat după publicare, imaginea a primit sute de aprecieri din partea fanilor, iar cu toții s-au grăbit să-i ureze lui Marius Elisei la mulți ani de ziua lui de naștere.

Citește și: Ce decizie au luat Oana Roman și Marius Elisei privind reînnoirea jurămintelor: „Facem ceva…’

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:

Citește și: Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil

Ce i-a determinat pe Oana Roman și Marius Elisei să se împace, după ce au divorțat în decembrie

Oana Roman a dezvăluit ce i-a făcut pe ea și pe Marius Elisei să mai acorde încă o șansă relației lor, la scurt timp de la divorț.

Ea spune că nu a putut sta separată de partenerul ei și și-a dat seama cât de mult îl iubește, atunci când nu i-a mai fost alături.

Oana Roman a dezvăluit că și separarea de Marius Elisei a avut rolul ei, pentru că i-a făcut pe cei doi să realizeze cât de greu le era singuri, în comparație cu momentele când formau o familie.

Prin urmare, pe ideea „greu împreună, dar mai greu separați', Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și, deocamdată, sunt foarte fericiți cu decizia luată.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt.

Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem OK', a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Marius Elisei este și mai îndrăgostit de Oana Roman

La capătul unei o perioade când Oana Roman, dar și Marius Elisei au stat separați și au suferit, ei și-au dat seama că le este mult mai bine împreună.

Momentele de tandrețe și declarațiile de dragoste nu lipsesc din viața de zi cu zi al unuia dintre ele mai urmărite cupluri din lumea mondenă.

De când te cunosc mă simt de parcă plutesc în oceanul iubirii. Cu tine fiecare zi e cea mai frumoasă pe care am trăit-o. Mă faci un om mai bun și te iubesc extraordinar de mult‘ a scris partenerul de viață al Oanei Roman pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter