Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil. E unul special

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil. Așadar, așteptarea fanilor celebrului cuplu a luat sfârșit. Se pare că prezentatorul a lăsat-o pe fericita mămică să facă marele anunț, el spunând doar, recent, că numele e format din patru litere. Iată ce prenume speciale au ales pentru micuțul lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu le-a făcut fanilor săi o mare bucurie. Ieri, soția prezentatorului de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum îl cheamă pe fiul ei și al lui Dani Oțil. Este vorba despre un nume cu totul special, atent ales de fericiții părinți ai micuțului.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil. E unul specialGabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil. E unul special

Fanii Gabrielei Prisăcariu au fost ieri în extaz. După o perioadă de așteptare, în care răbdarea le-a fost pusă la încercare, frumoasa mămică le-a spus cum îl cheamă pe cel mai mic membru al familiei, fiul ei și al lui Dani Oțil. Dezvăluirea a fost făcută pe rețelele de socializare, în timp ce vedeta anunța un concurs online. La o privire mai atentă, internauții și-au dat seama că odată cu acest lucru, ea a făcut și marele anunț în privința bebelușului.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Răzvan Simion, despre relația cu Dani Oțil:”Fiica mea a fost concepută cu Dani de față”

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară:„Factorul financiar mereu își…'

Citește și: „Să trăiești așa ceva în viață…'.Momentele de groază prin care a trecut Ovidiu Lipan Țăndărică cu trupa Phoenix când a fugit din România

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil

Până acum, admiratorii cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil știau doar că fiul lor va purta un nume format din patru litere. Asta anunța prezentatorul TV „’Neatza cu Răzvan și Dani', colegii lui încercând să afle cum îl va chema pe micuț, însă fără succes. Reacția de atunci a lui Răzvan Simion a stârnit hohote de râs în platou: „Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?’.

Ei bine, se pare că micuțul nu-i va purta numele mai departe lui Dani Oțil. Potrivit Gabrielei Prisăcariu, bebelușul nu are unul, ci două prenume, unul mai special decât celălalt. Iar ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluim că băiețelul se va numi Luca Tiago.

Semnificația numelui băiețelului Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil

Luca este un nume biblic, care provine din grecescul Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios. De asemenea, mai există și o asociere cu latinescul „lux' care s-ar traduce prin „lumină' și cu grecescul „leukos', care semnifică „alb', „puritate'.

La rândul lui, Tiago provine din portugheză și e nume de sfânt. Se spune că destinul celor cu acest nume stă scris în stele și ar fi predestinat spre latura sportivă și noroc!

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său

La scurtă vreme după ce Gabriela Prisăcariu și bebelușul ei au fost externați, Dani Oțil le-a făcut o surpriză emoționantă atât lor, cât și internauților. A făcut publică scrisoarea formulată pentru fiul lui, Luca Tiago. Printre altele, i-a spus micuțului că își dorește să fie cu el măcar la fel de bun cum au fost părinții lui cu el. Prezentatorul de la Antena 1 l-a alintat „Cârcel’ și „Mâini de bătrânel’ pe cel mic, pentru că pe atunci numele lui nu era dezvăluit încă.

„Dragul meu „Cârcel’ sau „Mâini de bătrânel’, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine’, e o parte din scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul lui scrisă pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter