Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezenta

Publicat pe

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. În urmă cu doar o seară, într-un club din Capitală, a avut loc o petrecere, unde Prima TV și-a anunțat grila de toamnă. Surpriza cea mare a fost că fostul jurat de la „Românii au talent” a decis să facă parte dintr-un nou proiect de televiziune. Iată ce spune actorul despre schimbare făcută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din țara noastră. În urmă cu doar câteva săptămâni, actorul și-a anunțat demisia de la Pro TV, pe pagina sa de socializare.

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezentaFlorin Călinescu a semnat cu Prima TV. Ce emisiune va prezenta


Demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV a luat pe toată lumea prin surprindere. Însă omul de televiziune a semnat cu o altă televiziune și va putea fi văzut într-un proiect. Iată ce spune îndrăgitul actor despre schimbarea făcută.

Citește și: Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc: „Acolo s-a terminat totul'

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Citește și: O mireasă din Rusia s-a aruncat în gol de la etaj, chiar în ziua nunții: „Marina nu sări, te…’

Citește și: Emily Burghelea s-a căsătorit în secret. Prima fotografie în rochie de mireasă

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

În urmă cu doar o seară, la petrecerea Prima TV, s-a vorbit despre grila de toamnă, vedetele noi care vor apărea pe post, dar și faptul că Florin Călinescu a decis să facă parte din această echipă.

Mai exact, Florin Călinescu a semnat cu Prima TV și va putea fi văzut într-un nou proiect. Actorul a urcat pe scenă și a făcut primele declarații despre mutare.

„Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (…) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum. Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesantă”, a mai Florin Călinescu, pe scenă, informează Click.

În continuare, Florin Călinescu a mai spus și data la care îl vom putea vedea pe micul ecran.

„Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac, dar din păcate valurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să vedeți că lucrurile pleacă de la peron cu o viteză accelerată”, a mai adăugat îndrăgitul actor.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter