Mira și iubitul ei s-au despărțit: „N-aș fi vrut să...”

Publicat pe

Mira și iubitul ei s-au despărțit. După o relație de doi ani, cântăreața și iubitul său, Andrei, s-au despărțit. Aceasta a mărturisit totul în cadrul unui videoclip postat pe TikTok. Mira a dezvăluit chiar și motivul pentru care s-a produs ruptura!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mira este una dintre cele mai iubite artiste din România, atât datorită talentului ei, cât și a frumuseții sale inconfundabile. Aceasta trăia o poveste impresionantă de iubire alături de Andrei Ivan. Cei doi au trecut prin multe momente împreună, însă în ultima perioadă fanii au început să nu îi mai vadă la fel de apropiați.

Mira și iubitul ei s-au despărțit: „N-aș fi vrut să...'Mira și iubitul ei s-au despărțit: „N-aș fi vrut să...'

După ce oamenii din online au intrat la bănuieli, Mira a dezvăluit adevărul! Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, lucru mărturisit chiar de artistă. Deși fanii speră la o împăcare, cântăreața a spus categoric că aici este finalul.

Citește și: Alexia Eram are probleme de sănătate:„Nu pot să respir'

Citește și: Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă:„Am văzut soarele ce se ascunde după nori'

Citește și: Admiratorul agresor al Simonei Trașcă, plasat sub control judiciar:„Cazul meu a fost luat în serios'

Citește și: Iuliana Marciuc, despre debutul la TV, imediat după Revoluție:”A fost un adevărat miracol”/ EXCLUSIV

Mira și iubitul ei s-au despărțit

După o relație de doi ani în care cei doi s-au iubit cu adevărat, a venit momentul despărțirii. În ultima perioadă se tot auzeau zvonuri referitoare la acest subiect, însă acum Mira a confirmat totul. Aceasta a spus că este o perioadă bulversantă inclusiv pentru ea și că nu știe exact ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile…', a spus Mira în cadrul unui videoclip.

„Am decis că nu mai rezonăm'

Aceasta a declarat inclusiv că îi este greu să gestioneze lucrurile. Aparent, aceasta este prima relație mai serioasă a artistei și nu a mai experimentat o astfel de situație anterior.

Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum', a mai spus ea.

Cu atât mai mult, aceasta a dezvăluit motivul pentru care cei doi au fost nevoiți să se despartă. Vedeta a subliniat faptul că nu este vorba de infidelitate și că totul a pornit de la simple neînțelegeri. Este evident că cei doi nu se mai înțelegeau în ultima vreme.

Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct. Nu e nicio problemă. Țin la el cum și el poate ține la mine, am petrecut aproape doi ani împreună', a adăugat Mira.

Cum s-au cunoscut Mira și fostul ei iubit

În urmă cu ceva timp, Mira era invitată alături de iubitul său în platoul emisiuni „La Măruță'. Acolo aceasta a povestit despre cum s-au cunoscut cei doi, dar și despre modul în care au început o relație.

„Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care… știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și… Nici noi nu ne-am dat seama că s-a întâmplat (n.r. relația), mai ales că s-a întâmplat după ce ne-am cunoscut. Au trecut ceva luni', mărturisea Mira.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter