Admiratorul agresor al Simonei Trașcă, plasat sub control judiciar: „Cazul meu a fost luat în serios”

Publicat pe

Calvarul pare să se termine pentru Simona Trașcă. Admiratorul ei, tânărul care a hărțuit-o în mod constant, a fost plasat sub control judiciar. Bărbatul s-ar fi transformat într-un agresor pentru vedetă, după ce ar fi făcut o obsesie pentru ea. Iată ce anunț a făcut blondina, după ce bărbatul a ajuns pe mâinile oamenilor legii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Trașcă trăiește un adevărat coșmar de mai mulți ani. Un tânăr în vârstă de 24 de ani ar fi făcut o obsesie pentru ea, din dorința de a fi împreună cu ea. Văzând că vedeta l-a refuzat, acesta ar fi început să o hărțuiască, atât pe ea, cât și pe mama ei, cu mesaje amenințătoare.

Admiratorul agresor al Simonei Trașcă, plasat sub control judiciar: „Cazul meu a fost luat în serios'Admiratorul agresor al Simonei Trașcă, plasat sub control judiciar: „Cazul meu a fost luat în serios'

Simona Trașcă și-a spus drama de nenumărate ori la televizor, cu ochii în lacrimi. Aceasta ajunsese în pragul disperării, susținând că individul ar fi amenințat-o cu moartea. După ce a ajuns să se teamă pentru viața ei, blonda nu a mai stat pe gânduri și a mers la Poliție.

Citește și: Scandal între Vica Blochina și Simona Trașcă, din cauza unui bărbat:”Cred că e frustrată!”

Citește și: Simona Trașcă, amenințată cu moartea de admiratorul insistent:„Dacă eu ajung la pușcărie, tu nu mai ești în viață!'

Citește și: Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de relație.Cum au sărbătorit în Italia

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere!Cum a încălcat legea

Admiratorul agresor al Simonei Trașcă, plasat sub control judiciar

Cu speranța ca să scape, în sfârșit, de admiratorul agresor, Simona Trașcă le-a cerut ajutorul oamenilor legii. Ajunsă la Poliție, diva a depus acolo un dosar ce include toate dovezile pe care ea le deține împotriva lui. În urma gestului său, individul a fost plasat recent sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Aflând decizia Legii, Simona Trașcă se declară acum mulțumită că oamenii legii i-au luat cazul în serios. Aceasta a mai transmis că bărbatul ar obișnui să mintă, dar ea este sigură pe ea, având dovezile atașate la dosar.

„El minte de ani de zile, nu mă mai surprinde nimic. Este la poliție acum de la 09:00 dimineața. Eu am atașat tot la dosar, acum se evaluează totul. Cazul meu a fost luat în serios', a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

„El minte de ani de zile'

În prezent, Simona Trașcă a apelat la ajutorul bunei sale prietene, Ana Maria Mocanu, ca să o liniștească. Cele două au plecat împreună la mare, iar Simona susține că alături de amica ei, nu îi este frică de nimic.

„Nu mă interesează cine mă caută pentru că eu dorm cu Ana Maria Mocanu, îmi aduce cafeaua de dimineață, mă apară, mă protejează și nu-mi e frică de nimeni și nimic. Mi-a zis așa că atâta timp cât sunt cu ea mă protejează și nu ajunge nimeni la mine, deci sunt liniștită', a continuat ea.

Individul a urmărit-o la salonul de înfrumusețare

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Trașcă povestea la Acces Direct că este hărțuită peste tot de admiratorul ei. Vedeta a susținut că bărbatul ar fi venit după ea chiar și șa salonul de înfrumusețare. Diva se simte astfel urmărită în permanență.

„M-a hărțuit peste tot. Când a venit în București, a aflat din check-in-urile mele a aflat unde-mi fac părul. A intrat peste oameni în salon, le-a zis: „o iubesc, e femeia vieții mele, trebuie să mă ajutați să fiu cu ea', a declarat vedeta la Acces Direct.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter