Fiul Corneliei Catanga vrea să facă un festival în memoria artistei: „Singura noastră mare dorință”

Publicat pe

Au trecut peste patru luni de când, din păcate, Cornelia Catanga a murit. Chiar dacă nu se mai află printre noi, persoanele dragi nu au uitat-o nicio clipă. Fiul ei, Alexandru Pădureanu, și soțul ei, Aurel Pădureanu, s-au gândit să-i aducă acum un omagiu artistei. Cei doi vor să facă un festival în cinstea ei și cer să fie ajutați. Ce anunț a făcut băiatul cântăreței pe rețelele sociale?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea că artista Cornelia Catanga a murit a fost resimțită ca un șoc de oamenii care au iubit-o, mai ales de familia ei. Acum, la cinci luni de la pierderea ei, fiul artistei a mărturisit că se gândește în continuare, neîncetat, la ea. Și tatăl lui, Aurel Pădureanu, o poartă mereu în suflet și s-au gândit să-i facă o bucurie, chiar dacă fizic nu mai sunt lângă ei.

Fiul Corneliei Catanga vrea să facă un festival în memoria artistei: „Singura noastră mare dorință'Fiul Corneliei Catanga vrea să facă un festival în memoria artistei: „Singura noastră mare dorință'

Fiul Corneliei Catanga a făcut o confesiune sfâșietoare pe contul lui de Facebook. Alexandru Pădureanu a scris la începutul lunii august că nici el, nici tatăl lui nu și-au revenit după moartea artistei. Conform spuselor lui, simt un gol permanent în suflet, care nu poate fi acoperit niciodată.

Citește și: Ce pensie avea Cornelia Catanga.Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat:„A căzut și s-a ales cu…'

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni:„Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Fiul Corneliei Catanga, omagiu în memoria artistei

Totodată, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a susținut că tatăl lui se duce frecvent la cimitir. Întors de la mormântul cântăreței, bărbatul se ascunde mereu de băiatul lui, să nu plângă.

„Au trecut 4 luni şi jumătate de când scumpa mea mamă nu mai este cu noi. Nici eu, nici tata nu ne putem reveni… Avem un gol imens în suflet şi îi simţim în permanenţă lipsa. Tatăl meu se duce din 2 în 2 zile la cimitir și când se întoarce, îl vad răvășit și gânditor, la fel ca mine. Ne ferim unul de celalalt ca să nu plângem', a scris fiul Corneliei Catanga pe Facebook.

În continuarea postării, Alexandru Pădureanu a mărturisit că el și tatăl lui își doresc să organizeze un festival cu numele Corneliei Catanga. Tânărul e de părere că asta ar fi făcut-o fericită pe regretata lui mamă. Pentru a-și vedea visul împlinit, cei doi au cerut ajutorul autorităților pe Internet.

„Mama a făcut mult bine şi mereu dădea telefoane şi îi întreba cum se simt, la oameni care nu meritau… Nu mai vorbesc de cei din familia noastră, tatăl meu stătea nu­mai cu mâna în buzunar şi le dădea la toţi… Zilnic ne gândim ce bucurie am putea să-i facem mamei mele, acolo unde este? Tata s-a gândit că singurul lucru care i-ar face o mare plăcere şi ar face-o fericită e să organizam un festival Cornelia Catanga. Şi ne gândim cine ar putea să ne ajute, să putem să-i cinstim memoria aşa cum se cuvine?', a continuat el.

Își dorește să facă un festival în memoria Corneliei Catanga

Alexandru Pădureanu a subliniat de mai multe ori că realizarea unui festival ar fi cea mai mare dorință a lui. Acesta își dorește ca la eveniment să participe atât fanii Corneliei Catanga, cât și colegii săi de breaslă, care au simpatizat-o. În final, el le-a transmis oamenilor să prețuiască viața așa cum trebuie.

„Asta ar fi singura noastră mare dorință, ca să-i facem o bucurie mamei acolo unde este. Un festival la care sa participe numele cele mai sonore și cu mare notorietate și, bineînțeles, artiștii care au iubit-o din suflet pe mama mea și care i-au fost alături. Și nu numai din muzica lăutarească, dar și din alte domenii muzicale.

Dorim din tot sufletul nostru să vă dea Dumnezeu tot binele din lume, multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor de prezent și viitor. Și nu uitați sa va iubiți și să prețuiți viața. Că doar clipa de azi contează… mâine nu știm ce se întâmplă', a conchis Alexandru Pădureanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter