Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat: „A căzut și s-a ales cu...”

Publicat pe

Pepe și Raluca Pascu au trecut prin clipe delicate după ce fiica lor, Rosa, s-a accidentat. Fetița era în parc în momentul în care a căzut. Accidentarea nu a fost chiar una ușoară, așa că fetița a trebuit dusă la spital. Raluca, fosta soție a lui Pepe, a povestit cum s-a întâmplat totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pascu au divorțat, însă amândoi se ocupă de creșterea celor două fetițe, Rosa și Maria. Recent, cei doi au trecut prin clipe de îngrijorare din cauza faptului că Rosa s-a accidentat. Fetița era în parc, la joacă, în momentul în care a căzut. Lovitura a fost puternică, așa că fiica lui Pepe a trebuit să fie dusă la spital.

Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat: „A căzut și s-a ales cu...'Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat: „A căzut și s-a ales cu...'

În momentul în care Rosa era în parc, aceasta se afla cu Raluca. În timp ce fetița alerga, a căzut și s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă. Fosta soție a lui Pepe a povestit cum s-a întâmplat totul, dar și cum au trecut peste accidentarea fetiței.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț.Care a fost motivul

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:”Lucrurile s-au schimbat foarte mult”/ EXCLUSIV

Citește și: Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul.În ce ipostază au fost surprinși

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă.La ce emisiune a mai participat

Fiica lui Pepe s-a accidentat

Raluca Pascu a mărturisit că, în timp ce alerga, fiica ei și a lui Pepe a căzut și s-a lovit foarte tare. În urma căzăturii, Rosa s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă. Întreaga familie a trecut cu bine peste acest impas, având în vedere că se putea întâmpla oricui. În momentul de față, fiica lui Pepe este bine și toată lumea este fericită că nu s-a întâmplat ceva mai grav.

Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!', a spus Raluca, fosta soție a lui Pepe, pentru playtech.ro.

Pepe are o relație cu Yasmine

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de opt ani de zile. Deși artistul a spus, în repetate rânduri, că a făcut tot posibilul pentru a salva căsnicia, într-un final cei doi au ajuns să divorțeze. După câteva luni de la despărțire, Pepe și-a refăcut viața și deja a prezentat-o pe noua iubită fetelor lui.

Se pare că relația dintre Pepe și Yasmine este mult mai serioasă decât mulți și-ar fi imaginat. În iulie, Pepe a plecat în prima vacanță alături de iubita lui, dar și de fetițele sale. Latino lover-ul le-a dus pe Maria și Rosa la Disneyland în Paris, acolo unde s-au distrat de minune alături de personajele din desene animate.

Noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai multe nume mari pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe! Prin intermediul meseriei, l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter