Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț. Care a fost motivul

Publicat pe

Căsnicia de opt ani lui Pepe și a Ralucăi Pastramă nu s-a terminat cu o prietenie, așa cum sperau cei doi foști soți să se întâmple când au anunțat despărțirea. Au avut loc discuții și acuzații urâte din ambele tabere, dar de dragul copiilor, cei doi încearcă să păstreze o relație civilizată. Tocmai datorită fiicei lor s-au și întâlnit zilele trecute Raluca și Pepe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rosa Alexandra, fata cea mică a Ralucăi Pascu și a lui Pepe a terminat grădinița, iar părinții ei s-au reunit pentru a celebra acest moment important în viața unui copil. Cântărețul a postat pe Instagram fotografii cu fetița, învățătoarea acesteia, dar și cu Raluca.

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț. Care a fost motivulPepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la 6 luni de la divorț. Care a fost motivul

Rosa a împlinit șase ani în aprilie și chiar dacă erau divorțați deja în acel moment, Pepe și Raluca s-au străduit ca fetița să nu simtă această schimbare. Amândoi se întrec în declarații de dragoste pentru fiicele lor și postează des fotografii cu Rosa și Maria, așa încât copiii să nu simtă aspectele negative ale divorțului părinților.

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez'

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: „Eu nu am de ce să…'

Pepe și-a găsit deja fericirea în brațele altei femei

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de opt ani de zile. Deși artistul a spus, în repetate rânduri, că a făcut tot posibilul pentru a salva căsnicia, într-un final cei doi au ajuns să divorțeze.

După câteva luni de la despărțire, Pepe și-a refăcut viața și deja a prezentat-o pe noua iubită fetelor lui.

Se pare că relația dintre Pepe și Yasmine este mult mai serioasă decât mulți și-ar fi imaginat. În iulie, Pepe a plecat în prima vacanță alături de iubita lui, dar și de fetițele sale. Latino lover-ul le-a dus pe Maria și Rosa la Disneyland în Paris, acolo unde s-au distrat de minune alături de personajele din desene animate.

Noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai multe nume mari pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe! Prin intermediul meseriei, l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni.

După ce cântărețul a confirmat relația cu Yasmine, la scurt timp fosta lui soție a postat o fotografie în care se sărută cu noul iubit.

Cu cine au rămas cele două fetițe, Maria și Rosa

Pepe a explicat că divorțul a durat destul de mult deoarece au fost foarte multe acte de semnat și lucruri de stabilit. Cel mai important lucru a fost stabilirea custodiei comune a celor două fetițe, Maria și Rosa, de care vor avea grijă ambii părinți. 

De asemenea, Pepe a adăugat faptul că totul a decurs foarte bine între el și fosta lui soție. „E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!', a spus Pepe după divorț.

„Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!', a mai spus Pepe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter