Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul. În ce ipostază au fost surprinși

Publicat pe

Alexandra Mucea a fost una dintre semifinalistele de la Burlacul. Andi Constantin a decis să o elimine, după ce el a purtat o discuție cu mama ei și a înțeles că e mult prea tânără pentru planurile lui viitoare. Recent, cei doi s-au reîntâlnit, la scurt timp după ce competiția s-a terminat. Iată în ce ipostază s-au lăsat surprinși!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a fost un Burlac de succes, râvnit de multe femei. Printre ele s-a numărat și Alexandra Mucea, una dintre concurentele care a reușit să ajungă destul de departe în concurs. Tânăra a fost eliminată în semifinală, lucru ce a întristat-o teribil. Vizibil afectată, ea a început să plângă atunci, semn că regretă despărțirea de el.

Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul. În ce ipostază au fost surprinșiAndi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul. În ce ipostază au fost surprinși

Ei bine, la ceva vreme după ce concursul s-a încheiat, Andi Constantin și Alexandra Mucea s-au întâlnit din nou. Cei doi par să se înțeleagă de minune, drept dovadă fiind faptul că au continuat să păstreze o frumoasă relație de prietenie și în prezent.

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:”Dacă sunt de condamnat…”

Citește și: Trecutul burlacului Andi Constantin:”Am avut o perioadă de rebeliune, nu înțelegeam…” / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre mesajele pe care le-a citit în telefonul Anei Porgras:„Îi scria romane, ăla se supăra…'

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor.Ce acuzații grave li se aduc

Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalista de la Burlacul

Andi Constantin de la Burlacul și-a luat prin surprindere toți fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a afișat în compania Alexandrei Mucea. Aceștia au fost protagoniștii unui selfie, iar expresiile de pe fețele lor sunt simbol al relației lor de prietenie. Aceștia par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt, dovadă că ea nu are niciun resentiment.

În imaginea postată de Andi Constantin pe Instagram, el și Alexandra Mucea stau unul lângă celălalt. În timp ce el zâmbește, ea face o strâmbătură, semn că-și permit astfel de gesturi, ca între doi amici.

„Uitați cine e în oraș', a scris Andi Constantin pe Instagram, în dreptul imaginii cu Alexandra Mucea.

Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit

Ana Bene a fost câștigătoarea emisiunii Burlacul, a sezonului care s-a încheiat recent. Ea și Andi Constantin s-au despărțit la scurt timp după emisiune. El a fost care a făcut anunțul, pe rețelele de socializare. Tânărul a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și a menționat că acum îi leagă doar o relație de prietenie.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult.

Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație, a spus Andi Constantin, când a anunțat despărțirea de Ana Bene.

Sursa foto: Instagram & Captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter