Ce pensie avea Cornelia Catanga. Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

Publicat pe

Cornelia Catanga a murit în ieri dimineață, la vârsta de 63 de ani. Aurel Pădureanu a afirmat că nu are bani să o înmormânteze și a cerut ajutorul chiar și lui Gigi Becali. Marea doamnă a muzicii lăutărești afirma în trecut că se confruntă cu probleme financiare. Acum, s-a aflat ce pensie avea aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea morții artistei Corneliei Catanga a îndurerat o lume întreagă. Cântăreața nu o ducea prea bine din punct de vedere financiar, fiind afectată și din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor luate în acest context.

Ce pensie avea Cornelia Catanga. Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitorCe pensie avea Cornelia Catanga. Fiul ei primea un ajutor de la stat, ca însoțitor

Cornelia Catanga le spunea unor oamneni că pensia ei era de 1.600 de lei, în timp ce altora le menționa suma de 4.000 de lei, după cum au declarat mai multe surse pentru impact.ro. De asemenea, fiul acesteia primea o sumă de bani ca însoțitor al unei persoane oarbe, primind contravaloarea minimului pe economie. Această sumă nu depășește 1500 de lei lunar.

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, a declarat că au bani cu care s-o înmormânteze.

„Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni', a declarat fiul artistei Cornelia Catanga.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale:„Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!'

Citește și: Doru Todoruț, executat silit de fosta soție:„Mi-a luat toți banii…' Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Aurel Pădureanu a cerut ajutorul lui Gigi Becali

În schimb, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul lui Gigi Becali să o înmormînteze pe Cornelia Catanga.

Mara Bănică, bună prietenă cu soții Pădureanu-Catanga a dezvăluit că aceștia sunt extrem de săraci și văduvul artistei a rugat-o să-i ceară ajutor lui Gigi Becali, cunoscut fiind faptul că milionarul din Pipera se implică foarte des în acțiuni umanitare.

„Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute', a povestit Mara Bănică pentru o emisiune de la Antena Stars.

Gigi Becali a preferat să păstreze discreţia gestului său şi s-a limitat la a spune că a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga.

„O voi înmormânta, ce să fac?!’, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

De ce a murit Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

„Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter