Doru Todoruț, executat silit de fosta soție: "Mi-a luat toți banii..." Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Publicat pe

Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț pentru pensia alimentară a celor trei fetițe. Mama copiilor săi a făcut toate demersurile pentru a-l executa silit pe artist pentru neplata pensiei alimentare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doru Todoruț și fosta lui soție, Rocsana Daliana, au divorțat în urmă cu 7 ani, la notar, însă ceea ce s-a vrut a fi o despărțire amiabilă s-a transformat ulterior într-o luptă pentru obținerea custodiei, dar și pentru pensia alimentară.

În urmă cu 5 ani, Rocsana și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect „exercitarea drepturilor părinteşti”. Acum, solistul trupei DeepCentral a fost executat silit de fosta lui soție și susține că a rămas fără toți banii din drepturile de autor.

Doru Todoruț, executat silit de fosta soție: "Mi-a luat toți banii..." Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilorDoru Todoruț, executat silit de fosta soție: "Mi-a luat toți banii..." Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Doru Todoruț, executat silit de fosta soție pentru pensia alimentară

Artistul susține că în urma cererii depuse la judecătorie, fosta lui soție l-a lăsat fără banii pe care-i primea de pe urma drepturilor de autor.

Mi-a luat toți banii din drepturile de autor', susține Doru Todoruț, care, la rândul său, a depus o cerere către instanță prin care solicită reducerea pensiei alimentare.

Iar acum solistul susține că a rămas fără niciun ban, deoarece sumele provenite din drepturile de autor i-au revenit soției sale. Mai mult, pandemia și, implicit, lipsa concertelor i-au scăzut drastic veniturile, artistul ajungând să trăiască doar din indemnizația de la stat.

Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4.000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni. Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4.000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor', a afirmat artistul la Exclusiv Vip', pentru Cristi Brancu.

Citește și: Cornelia Catanga a murit. Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: „Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!”

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga: „Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit: „Ne-au nenorocit!”

Ulterior, artistul a apelat la rândul său la instanță.

Am apelat și eu la instanță acum, ca să contrabalansez. Nu știu situația ei financiară, instanța o cere doar pe a mea. Ea e angajată câteva ore la o firmă, e o perioadă financiară dificilă și pentru ea. Acum instanța analizează fișele, adeverințele și urmează să ia o decizie. La finalul anului, executorul mi-a luat niște bani din drepturile de autor, care veniseră. Cumva o înțeleg, când nu sunt bani, e greu', a mai mărturisit Doru Todoruț.

De ce le-a plătit fiicelor sale o pensie mai mică

În urmă cu 5 ani, Rocsana și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ‘exercitarea drepturilor părinteşti. În toamna anului trecut, fosta soție a solistului s-a adresat Instanței și a cerut poprire pe veniturile lui Doru, pentru a acoperi pensia alimentară pe care acesta nu o plătise o perioadă.

Doru Todoruț a lămurit că motivul pentru care pensia alimentară a fetelor a fost mai mică. Afectat de pandemie, artistul ar fi avut venituri mai mici.

„Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel. Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele. Când ea a cerut executare silită, nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea’, a spus Doru Todoruț la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter