Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei: „Femeia aia era agresivă”

Publicat pe

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Chiar dacă acum o cunoaște o țară întreagă, viața vedetei nu a fost mereu doar lapte și miere și a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi. Recent, Gina Pistol a rememorat un episod dureros din copilăria ei, de pe vremea când părinții ei, care au divorțat, se luptau pentru custodia ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar dacă acum Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, este împlinită pe plan profesional, dar și personal și o cunoaște o țară întreabă, viața ei nu a fost mereu doar lapte și miere. Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care se află astăzi. Gina Pistol a început să muncească de la 17 ani și a realizat totul de una singură.

Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei: „Femeia aia era agresivă'Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei: „Femeia aia era agresivă'

Recent, iubita lui Smiley a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar și a rememorat un episod dureros din copilăria ei. Cu ochii în lacrimi, Gina Pistol a vorbit despre momentul în care părinții ei se luptau pentru obținerea custodiei ei. La vremea respectivă, ea a fost lăsată în grija unei femei care nu s-a comportat foarte frumos cu ea.

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Mira și iubitul ei s-au despărțit:„N-aș fi vrut să…'

Citește și: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV.Ce emisiune va prezenta

Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților

Gina Pistol nu a avut o copilărie foarte ușoară. aceasta a vorbit despre perioada în care părinții ei au decis să se despartă și se luptau prin tribunale pentru a câștiga custodia Ginei. La acea vreme, Gina Pistol a fost lăsată în grija unei femei, iar vedeta s-a simțit sigură și a nimănui pentru că ei nu i-a explicat nimeni ce se întâmplă.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente in viata mea cand ai mei se despartisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna si nu mi-a explicat nimeni ce mi se intampla atunci. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.  Nu a venit nimeni sa imi spuna.

Femeia era putin agresiva. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura palma mi-a dat. Dar femeia aia era putin agresiva, pentru ca ea, la randul ei, avea niste probleme. Atunci da, m-as intoarce la mine si m-as imbratisa. Atât. Ăla ar fi singurul moment', a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Mihai Morar.

Gina Pistol, despre relațiile din trecut

Gina Pistol a explicat și de ce relațiile ei din trecut nu au fost de durată. Gurile rele spuneau că vedeta era cea părăsită, însă prezentatoarea TV a explicat că ea era cea care decidea să pună punct relațiilor. Dacă nu simțea că relația respectivă este menită să reziste, atunci punea punct. Ei bine, cu timpul soarele a răsărit și pe strada vedetei din acest punct de vedere. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Smiley și au împreună o fetiță.

Am fost iubita intr-un mod in care nu imi era mie bine si plecam. Oamenii spuneau de cele mai multe ori ca am fost lasata, dar eu am plecat de fapt.  Nu ai cum sa lasi un om ca mine, fără sa fiu modesta, pentru ca sunt si mama, si iubita, si partenera, si tot. Nu am fost niciodata lasata eu', i-a mai spus iubita lui Smiley lui Mihai Morar.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter