Imagini din casa lui Dani Oțil. A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Publicat pe

Dani Oțil locuiește de peste 10 ani în casa din Corbeanca, după ce a schimbat 17 chirii de când a venit în București. Dani Oțil a pregătit, împreună cu Gabriela, și o camera spectaculoasă a copilului ce va veni curând în viețile lor. Iată cum arată casa lui Dani Oțil!

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Casa lui Dani Oțil este casa în care vedeta Antena 1 și soția lui sunt fericiți, casa la care a visat în perioada în care a stat în chirie, în garsoniere micuțe, pentru că doar atât și-a permis la vremea aceea. Fericit în casa lui cu etaj din Corbeanca, Dani a păstrat o cameră goală, de 10 ani de când locuiește acolo, care abia acum și-a găsit un rost: a fost transformată în camera copilului ce vine în curând pe lume.

Imagini din casa lui Dani Oțil. A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!Imagini din casa lui Dani Oțil. A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

După copilăria din Reșița într-un apartament mic, 17 chirii schimbate de-a lungul anilor, în București și Timișoara, și după ce a locuit într-o garsonieră cumpărată cu credit bancar, a ajuns în Corbeanca.

În casa de la Corbeanca, prezentată de Dani Oțil pentru Lovedeco.ro, se reorganizează totul pentru primirea celui mai așteptat membru al familiei, fiul său și al Gabrielei Prisăcariu.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat', descrie Dani din confortul propriului acasă.

Citește și: Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei:Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam

Citește și: Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?

Imagini din casa lui Dani Oțil

Drumul de la garsonieră la casă nu a fost în plan. Într-o perioadă în care dorea să-și cumpere un avion ultraușor și chiar strânsese o parte din bani, Răzvan Simion, partenerul lui din emisiune, tocmai se mutase în jumătate de duplex din Corbeanca. Și i-a propus să cumpere cealaltă jumătate a duplexului. După ce Dani a spus nu, a tras și niște sfori printre prieteni, „La un șpriț au scos în evidență faptul că aș fi fost primul prost de planetă cu o garsonieră cumpărată în franci elvețieni, deci a băncii, dar care are avion', își aduce el aminte pentru sursa mai sus menționată.

Răzvan Simion l-a ajutat pe Dani să se mute în casa din Corbeanca

Răzvan Simion a umblat după adeverințe, i-a depus dosarul pentru un al doilea credit și a negociat la prețul casei până au ajuns să fie vecini. Apoi a început renovarea. Casa nu mai fusese locuită înainte, dar finisajele erau deja deteriorate. Cu foaie și pix în mână, a luat fiecare etaj și l-a desenat până a ajuns la o formă finală, care se păstrează și azi.

A recompartimentat anumite zone, cum ar fi debaraua din open space-ul de la parter, căreia i-a spart pereții ca s-o transforme într-un dressing ascuns. A desenat și câteva dintre piesele de mobilier, iar pe celelalte le-a căutat cu răbdare și atenție, a povestit Dani pentru lovedeco.ro.

Cum arată casa lui Dani Oțil

Subsolul proiectat inițial pentru a cuceri fetele, cu un cinematograf pentru doi, a fost transformat în cameră de gaming, o destinație mai potrivită pentru noul statut, de bărbat însurat, al lui Dani.

Iar singura cameră care a stat goală timp de zece ani se va transforma în camera copilului. Pereții au fost îmbrăcați deja într-un tapet cu motive din savană, iar mămica Gabriela a pregătit pătuțul, masa de înfășat și un fotoliu comod pentru alăptat.

Dani Oțil spune că este foarte mândru de alegerile în materie de mobilier pe care le-a făcut în urmă cu 10 ani. Este vorba despre o canapea foarte comodă, o masă din lemn masiv, măsuța de cafea montată pe câteva elemente de la o drezină, dar și despre blatul de la bucătărie sau despre rafturile folosite pentru a compartimenta livingul.

„Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani. (…) Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată și l-am montat în baie lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie. (…)

Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă. Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul', povestea Dani Oțil acum ceva timp.

Dani Oțil are un măslin de 200 de ani în curtea casei sale

Matinalul de la Antena 1 început însă turul casei de afară, de la măslinul bătrân de 200 de ani, adus din Grecia ca dar de nuntă pentru Dani și Gabriela, din partea colegilor de la 'Neața'. De altfel, exteriorul casei lui Dani este la fel de primitor ca interiorul.

O terasă cu pergolă din lemn cu acoperiș din pânză, retractabil – o raritate acum zece ani, când a proiectat-o Dani, dar foarte populară acum printre proprietarii de vile – prelungește firesc zona de relaxare din interior.

Pentru mulți însă, punctul de atracție l-ar putea reprezenta cada rotundă din baia principală. 'Doamna de la care am cumpărat-o mi-a zis s-o iau, că o să încăpem și trei în ea', spune Dani.

Dani Oțil s-a inspirat în decorarea casei din vacanțele în care a fost

Pe peretele din baie Dani a atârnat o placă foarte dragă lui, handmade, primită de la un prieten din Filipine.

Dani Oțil are multe elemente, mai mici sau mai mari, pentru care s-a inspirat din vacanțe.

„Până la 26 de ani nu am avut bani să fac aproape nimic. Dar de la 26 am început să călătoresc și nu m-am mai oprit. Am văzut niște lucruri care mi-au rămas în minte: am elemente în casă pe care le-am văzut în Koh Samoi, de exemplu, în Thailanda. La Amsterdam am stat într-o mansardă superbă de unde am furat idei pentru baie. Mi le-am notat mental și când a venit momentul, le-am pus în practică', adaugă el.

foto: Lovedeco.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter