Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își...”

Publicat pe

Maria Buză s-a mutat la țară. Celebra artistă nu s-a sfiit și a dezvăluit motivul real din spatele acestei decizii radicale. Totodată, marea cântăreață a mărturisit ce impact a avut pandemia asupra ei. În ultima perioadă, vedeta și-a reorganizat viața și este mulțumită de traiul pe care-l are acum, departe de agitația din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Buză s-a mutat la țară în urmă cu mai puțin de un an. Artista a avut să scape de aglomerația și agitația din București, alegând traiul de la sat. Se declară mult mai liniștită cu stilul de viață pe care-l are acum și este bucuroasă că își construiește căsuța mult visată.

Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își...'Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își...'

Așadar, Maria Buză a decis să se mute la țară, pentru o viață mai liniștită. De aproximativ un an, celebra artistă locuiește în apropiere de București, loc în care-și construiește o casă. Este îndrăgostită de împrejurimi și susține că trăiește acum într-o „zonă foarte frumoasă'.

Citește și: Maria Buză, înglodată în datorii, din cauza afacerii cu restaurante:”Mi-am plâns în pumni”

Citește și: Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital:„Simțeam că sunt într-un lagăr'

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară

Maria Buză se consideră binecuvântată pentru ceea ce are acum. Nu-și poate dori nimic mai mult, decât să aibă o căsuță cu curte lângă oraș, pentru a fi mai aproape de natură. Mare iubitoare de animale, ea are în total opt pisoi și doi câini. În ultima perioadă, ea a învățat să se bucure de lucrurile simple și spune că nu are nevoie de lucruri mărețe ca să fie fericită.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită.

Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut', a povestit Maria Buză pentru cancan.ro.

Ce impact a avut pandemia asupra ei

Din cauza restricțiilor din contextul pandemic, Maria Buză nu a mai urcat o lungă perioadă pe scenă. Actrița nu a pierdut însă timpul, ci l-a folosit pentru a-și reorganiza prioritățile în viață. Acum, ea acordă mult mai multă atenției familiei și se bucură de clipele petrecute împreună. Totodată, ea a recunoscut că și factorul financiar își „alocă locul'.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta.

Ca un Pește ce sunt (n.r.- ca zodie) mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur. M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp.

Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți', a mai mărturisit ea.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă