Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital: „Simțeam că sunt într-un lagăr”

Publicat pe

Cucu de la Noaptea Târziu și fost concurent de la Survivor, are COVID-19. Acesta a ajuns la spital, iar aici a avut parte de o experiență total neplăcută. Încă de weekend-ul trecut, Cucu s-a simțit rău, așa că s-a testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Simțindu-se și mai rău, acesta a sunat la 112 și a fost dus la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cucu de la Noaptea Târziu și fost concurent de la Survivor, are COVID-19. Acesta a început să se simtă rău încă de weekend-ul trecut. Inițial a crezut că este vorba despre o simplă răceală, iar apoi s-a decis să facă un test PCR, care a ieșit pozitiv. Ulterior, starea lui s-a agravat, așa că fostul concurent de la Survivor a sunat la 112.

Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital: „Simțeam că sunt într-un lagăr'Cucu de la Survivor are COVID-19. Ce i s-a întâmplat în spital: „Simțeam că sunt într-un lagăr'

 „(…) Duminică dimineața m-am simțit cel mai rău de când am COVID. Stări de amețeală, febră, mă simțeam foarte slăbit, așa că mi-am pus Pulsoximetrul pe deget să văd ce saturație de oxigen am. Bineînțeles că era 83%-84%. În momentul ăla am vorbit cu niște prieteni mai pricepuți și mi-au spus să sun de urgență la 112 să vină o salvare după mine să mă ducă la spital', a început Cucu, fost concurent de la Survivor, să povestească pe Instagram.

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău:„E un om pierdut'

Citește și: Cât plătește Mihai Morar pentru școala fetelor sale:„Nu există o investiție mai bună decât aceea în educație'

Cucu de la Survivor are COVID-19

În spital, lui Cucu i s-au făcut mai multe analize, iar rezultatele au fost bune, semn că virusul nu s-a manifestat violent în cazul lui. Drept urmare, lui Cucu i s-a spus că poate să meargă acasă și i s-a adus foaia de externare pentru a o completa și semna.

Au venit băieții (n.r. echipajul medical) în 10-15 minute, mi-au luat și ei saturația, care era ok în momentul ăla (peste 98%), dar au zis totuși să mă ducă la spital pentru niște investigații.(…) Mi-am făcut analizele, radiografii, EKG, toate, toate. Asistentele de acolo mi-au zis că o să fie nevoie să mă internez, asta înainte să vină rezultatele finale. În cele din urmă, au venit rezultatele care au arătat bine  și au zis că pot să plec liniștit acasă. La ora 19:00 mi-au adus foaia de externare pe care am completat-o și am semnat-o, urmând să aștept o ambulanță să mă ia să mă ducă acasă', a mai povestit Cucu, fost concurent de la Survivor, care are COVID-19.

Ce a trăit Cucu de la Survivor în spital

În continuare, Cucu, fost concurent de la Survivor, care suferă de COVID-19, a povestit calvarul prin care a trecut în spital. Artistul de la Noaptea Târziu a așteptat ore în șir pe holurile spitalului pentru ca o salvare să îl ducă acasă.

„Au trecut 20-30 de minute și ambulanța nu mai venea. Am început să fac caterincă pe faptul că nu vin atât de repede. Mai trec 2 ore și nimic(…) La 21:30 ies din cabinet să văd ce se întâmplă. Întreb în stânga și în dreapta și mi se răspunde că nu se știe, nu au ideea când vine o ambulanță să mă ia.(…) Nu mâncasem absolut deloc, muream de foame. A venit o asistentă și mi-a spus că îi pare foarte rău, dar nu mai este mâncare pentru pacienți. (…) În cele din urmă, asistenta mi-a dat cina ei, i se făcuse milă de mine.

Se făcuse ora 23:00 aproape și eu încă eram pe holurile spitalului, iar lângă mine mai era o doamnă cu fiica ei care erau de vreo 2 ore, așteptau și ele o ambulanță. La 23:15 vine un ambulanțier care a zis că le ia pe fete, eu nici n-am apucat să reacționez că mama fetei a zis: „Dar nu-l luați și pe el? E aici de 7 ore și stă aproape de spital'. Răspunsul ambulanțierului a fost: „Nu, cum să fac așa ceva? Cum să car 3 oameni într-o singură ambulanță'. Practic o certa pe doamna respectivă. Bineînțeles că nu s-a rezolvat nimic, fetele au plecat, iar eu am rămas acolo, de data asta singur cuc, pentru că nici asistentele nu se mai plimbau pe holuri', a mai povestit Cucu.

Cucu: „Simțeam că sunt într-un lagăr'

„Se face ora 12 și tot nimic. Auzeam oamenii de la etajul 1 care aveau probleme cu oxigenul, aveau nevoie de tuburi, simțeam că sunt într-un lagăr. Se face ora 1:00 și tot nimic…la 1:15 am avut o cădere nervoasă pentru că de cinci oare nu mai aveam baterie la telefon și nu știa nimeni unde sunt și ce fac.

Am ieșit din spital trântind ușa. Instant au ieșit toate asistentele la mine să mă calmeze, să îmi spună că o să fie în regulă, că le pare rău că sunt pun în situația asta, să așteot ceva ce părea că nu o să mai vină niciodată. Fix 15 minute după ieșirea mea nervoasă se pare că a apărut un ambulanțier care a zis că mă duce el acasă. M-au băgat în ambulanță, am mai stat 10 minute să aștept să îmi aducă rețeta, actele, hârtiile de externare, ca mai apoi să plecăm. În drum spre casă, mă uit peste foi și îmi sar în cohi două lucruri: 1.200 lei taxă de spitalizare pentru o zi, 2.15 lei mâncare primită de la spital…', a mai scris Cucu pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter