Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău: "E un om pierdut"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu dă asigurări că nu va exista nici un viitor cu Gabi Bădălău, după ce au fost suprinși în ipostaze tandre cu acesta. Cântăreața susține că bărbatul care îi este încă soț este un om pierdut și nu are de gând să-i mai acorde vreo șansă, nici dacă s-ar pune problema de așa ceva între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

O întâlnire tandră a avut loc deunăzi, într-o benzinărie din Capitală, când Gabi Bădălău a fost surprins sărutând-o și îmbrățișând-o pe Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, cu care se află în divorț, potrivit Playtech.ro.

Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău: "E un om pierdut"Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău: "E un om pierdut"

Acest moment nu schimbă, însă, cu nimic relațiile între ei.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare.

În instanță dă cu noi de pământ, iar in realitate se contrazice singur și are temeri față de multe persoane de a trăi exact așa cum dorește. Atunci când intră în sala de judecată, Gabi se transormă, nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii.

Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, să rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi', a declarat artista pentru Impact.ro

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer:„Atunci când e dragoste reală și puternică…’

Citește și: Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent:„Această întâmplare m-a…’/ EXCLUVIV

Citește și: Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani.Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Claudia Pătrășcanu nu crede într-un viitor comun pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

„Un bărbat care își dorește cu orice preț să scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fi fericit cu viitoarea aleasă. Vă spun eu: nu există nicio viitoare aleasă și nu va exista. Cât despre procesul nostru este simplu…

Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional.

Păcat! Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc', a adăugat artista.

Nici Gabi Bădălău nu o mai dorește pe Claudia în viața lui

„Claudia Patrascanu va rămâne întotdeauna mama copiilor mei. Atât și nimic mai mult. Nu mă gândesc să mă împac cu ea, sunt zero la sută șanse să se întâmple una ca asta. Nu mă mai gândesc la ea ca la o femeie..

Exclus acest scenariu. Nu ăsta e țelul meu în viață, să mă împac cu doamna Claudia Pătrășcanu. Vă repet, rămâne mama copiilor mei.

Cât despre existența unei alte femei în viața mea, asta mă privește doar pe mine. E o alta discuție, pe care nu o dezvolt acum!', a declarat Gabi Bădălău pentru redacția playtech-impact.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter