Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani. Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Publicat pe

Înfățișarea Elenei Băsescu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani și acest lucru nu are neapărat legătură cu vârsta. Fiica cea mică a fostului președinte și-a făcut mai multe operații estetice, iar recent era bănuită că și-a făcut implant de gambe. Elena Băsescu a infirmat, însă, informația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elenei Băsescu i s-au atribuit de-a lungul timpului numeroase operații estetice la nivelul chipului, niciuna dintre ele confirmate de fiica cea mică a lui Traian Băsescu. În mod evident, fața brunetei a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului, însă subiectul a fost unul tabu, vedeta refuzând să ofere explicații pe această temă sau să facă dezvăluiri.

Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani. Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recentCum arată Elena Băsescu la 41 de ani. Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat, din motive doar de ea cunoscute, nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele. Unele voci spun că EBA a umblat și la pomeți și și-a injectat diverse subtanța pentru a-i contura mai bine.

Unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a întrebat-o, la un moment dat, dacă și-a făcut implant de gambe, răspunsul acesteia venind imediat: ‘le-am făcut pe bandă, în sala de fitness‘.

Elena Băsescu are trei copii, dar arată ca o tânără fără resposabilități materne. Cu Bogdan Ionescu, sau Syda, are un băiețel, pe Traian Junior, de șase ani, și pe Sofia Anais, de șapte ani și jumătate. Din cea de-a doua relație, fiica fostului șef de stat o are pe mezină, Anastasia, care pe 4 iunie a împlinit 3 ani.

E drept că după trei sarcini, corpul Elenei Băsescu și-a modificat structura, EBA ajungând să cântărească la un moment dat circa 90 de kilograme.

Prin urmare, mezina fostului președinte a luat măsuri și, deși se ocupă personal de creșterea copiilor săi, a reușit să strecoare în programul încărcat mersul la sală. Iar rezultatele se văd! În ultimele fotografii, Elena Băsescu pare să-și fi făcut implanturi dentare, ceea ce i-a schimbat destul de mult fizionomia.

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a născut prematur: „Din păcate…’

Citește și: Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei’

Citește și: Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu

În prezent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este consilieră la Comisia de Afaceri Europene. Se pare că EBa a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară.

Ulterior, din moment ce partidul PMP nu a trecut pragul, Elena Băsescu a fost angajată pe o perioadă nedeterminată și a ajuns consilieră la Comisia de Afaceri Europene, potrivit Adevărul.ro.

Se pare că fiica lui Traian Băsescu ar câștiga pe luna aproximativ 6.000 de lei. În urmă cu ceva timp, o altă sursă declara faptul că Elena Băsescu ar ajunge să primească pe luna 11.000 de lei, venit brut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter