Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea”

Publicat pe

Celebrul artist Mircea Baniciu a dat primele declarații despre logodna fiicei sale, Ana. Tânăra le-a dat marea veste internauților luni seară, pe Instagram. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs, în timp ce se aflau într-o vacanță romantică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mircea Baniciu, declarații despre logodna fiicei sale. Cei doi și-au oficiat relația în urmă cu câteva luni, deși sunt împreună de mai mult timp. Ana și Eddy și-au dorit de la început să aibă o relație discretă, ținută departe de ochii presei.

Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea'Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea'

Mircea Baniciu, declarații despre logodna fiicei sale

Mircea Baniciu, declarații despre logodna fiicei sale. Plecați în Italia, pe Coasta Amalfitana, la Positano, Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, se relaxeză în una dintre cele mai romantice destinații de vacanță din lume.

Mircea Baniciu, declarații despre logodna fiicei sale. Inspirat de peisaj, Edy și-a făcut curaj îngenuncheat în fața frumoasei artiste și, după ce i-a pus marea întrebare, a primit răspunsul care l-a făcut fericit: acel 'Da' răspicat.

Totuși, tatăl Anei, celebrul Mircea Baniciu, povestește că știa de mai demult despre logodnă, pentru că Edy a fost nevoit să o ceară de la…părinți.

„Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat.

Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune', a dezvăluit, în pentru Fanatik, Mircea Baniciu.

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit

Citește și: Cine este Ana Baniciu

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Cum a anunțat Ana Baniciu logodna

Artista este extrem de fercită alături de alesul inimii ei. Aceasta a scris câteva cuvinte emoționante în dreptul fotografiei cu inelul de logodnă.

Ana Baniciu a spus că iubitul ei, Edy Kovacs, a apărut în viața sa tocmai în momentul în care credea că nu se va mai mărita niciodată.

Aceasta a mai mărturisit că se simte norocoasă și binecuvântată pentru tot ce i se întâmplă.

Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥️ ( îmi tremură genunchii ca la Asia express)’, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Cine este Edy Kovacs, logodnicul artistei Ana Baniciu

Ocazional DJ, Edy Kovacs s-a remarcat în showbiz-ul românesc datorită relațiilor pe care le-a avut în ultimii ani, printre cuceririle sale numărându-se vedete precum Daniela Crudu, Marinela Avădanei sau Calina Roman.

Edy Kovacs este un om de afaceri de succes, alături de părinții săi deținând mai multe restaurante în Oradea, București, dar și pe litoralul românesc, la Eforie Nord.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter